Iulia Vântur a dat lovitura anului! Cu cine a semnat și pentru ce super proiect TV? Vedeta provoacă cea mai mare surpriză

20 iun. 2022
Iulia Vântur a dat lovitura anului! Cu cine a semnat și pentru ce super proiect TV? Vedeta provoacă cea mai mare surpriză

Iulia Vântur trece prin momente extrem de fericite în cariera sa, iar reușitele sale internaționale nu mai sunt un secret pentru nimeni. După ce i-a cucerit complet pe indieni, iubita lui Salman Khan a ajuns și la inimile turcilor.

Iulia Vântur are parte numai de succese pe plan profesional, însă nici pe cel sentimental nu stă rău. Iubita lui Salman Khan se află zilele acestea la Instanbul, acolo unde filmează pentru un lungmetraj indiano-turc.

Presa turcă a scris despre blondină, pe care a numit-o ”Iulia, vedeta de la Bollywood”, însă nu a uitat nici de faptul că Iulia Vântur a fost aleasă ”cea mai bună prezentatoare” la vremea când prezenta emisiuni în România.

Snob Magazin a și surprins-o pe iubita lui Salman Khan în timp ce își făcea cumpărăturile într-un cartier celebru, acolo unde toți au fost surprinși de cât de modestă este fosta prezentatoare de la Pro TV, dar și de energia pozitivă pe care o emană.

Iulia Vântur este implicată în mai multe proiecte

Pe lângă filmări și relaxare, Iulia Vântur a oferit și un interviu pentru un post turcesc, acolo unde a scos la iveală că este implicată în mai multe proiecte, precizând, totodată, și show-ul pe care l-a gândit chiar ea.

”Voi reveni doar cu un proiect ambițios la nivel internațional, lumea din televiziune mă așteaptă”, a spus fosta prezentatoare pentru sursa anterior citată.

Lunile trecute, Iulia Vântur a susținut un turneu în Statele Unite ale Americii (SUA), acolo unde i-a însoțit pe doi dintre cei mai apreciați artiști din India, fiind vorba despre Guru Randhawa și Kanika.

Așa cum era de așteptat, americanii prezenți la concerte au fost complet fascinați de coregrafiile și de ținutele blondinei.

În ceea ce privește viața sentimentală, lucrurile stau la fel de bine. Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de ceva timp, însă cei doi nu au de gând, momentan, să se căsătorească.

Recent, vedeta a oferit un interviu pentru presa din România, în cadrul căruia a fost întrebată despre acest aspect, dar a subliniat că într-o relație cel mai important aspect este cum se simt oamenii unul lângă celălalt.