Iulia Vântur rupe tăcerea la 10 ani de la plecarea în India. Cine a obligat-o să părăsească România și de ce. Nu a avut de ales

15 nov. 2022
Iulia Vântur rupe tăcerea la 10 ani de la plecarea în India. Cine a obligat-o să părăsească România și de ce. Nu a avut de ales

La 42 de ani, Iulia Vântur continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși ea a ales să plece în India acum aproximativ 10 ani, este în continuare dorită de toate televiziunile. De altfel, ea a și apărut recent la emisiunea iUmor, unde a impresionat pe toată lumea cu prestația ei și modul în care și-a gestionat emoțiile în momentele sensibile.

Iulia Vântur a plecat din România, după o vacanță în India, într-un moment în care carierea ei era înfloritoare. Părinții s-au opus și nu au susținut-o în demersul ei, dar până la urmă au acceptat situația. De vină este clar marele actor Salman Khan, cu care ea trăiește și în prezent o poveste de dragoste complicată.

Iulia Vântur, după zece ani în care nu a abordat subiectul, spune că motivul plecării este altul. A vrut să se reinventeze, iar în România nu putea pentru că deja avea un statut.

„Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj să șterg de pe podea acea „rangoli”, să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India!”, a mărturisit Iulia Vântur într-un interviu pentru Revista VIVA.

Motivul real pentru care Iulia Vântur s-a mutat în India

Vedeta a explicat că mutarea ei în India s-a desfășurat treptat. Recent spunea că își dorește să petreacă mai mult timp în România. La acel moment, Salman Khan părea că s-a distanțat din nou de ea. Însă se pare că lucrurile s-au reglat, iar frumoasa artistă s-a cam răzgândit.

„Nu mi-am luat într-o zi toate hainele și am plecat, a fost o tranziție, un proces treptat. Nu știam exact la ce să mă aștept, simțeam că vreau să încerc, că acolo vreau să fiu și, chiar dacă am avut momente de teamă sau îndoială, am mers mai departe. Viața le-a aranjat astfel încât și după atât de mulți ani sunt încă aici.”, a spus Iulia Vântur.

„Când trăiești pentru mulți ani într-o imagine publică, începi să pierzi contactul cu ține însăți. În India, am fost nevoită să revin la mine, tocmai pentru că nu aveam deja o identitate în acea țară sau mi se atribuia o identitate care nu avea absolut nicio legătură cu mine, născută doar din speculații. În India, nu am mai avut statutul, imaginea, mediul cunoscut, a trebuit să mă reinventez într-un fel. De la un capăt la altul. În India, am învățat valoarea lucrurilor pe care le am deja, tocmai pentru că am avut senzația că le-am pierdut. Nu am pierdut nimic, totul s-a adăugat.”, a conchis fosta vedetă PRO TV.