Iulia Vântur rupe tăcerea! S-a despărțit sau nu de Salman Khan? A decis să spună tot adevărul despre ce i se întâmplă

02 iul. 2022
Iulia Vântur rupe tăcerea! S-a despărțit sau nu de Salman Khan? A decis să spună tot adevărul despre ce i se întâmplă

Iulia Vântur a aruncat tot internetul în aer cu o simplă postare, care a dus la concluzii dintre cele mai dramatice. Vedeta s-a aflat pentru o bună perioadă de timp în România și a avut timp să participe chiar și la petrecerea Viva, atrâgând toate privirile. Acum se pare că s-a întors în sfârșit înapoi în India.

Înainte a străbătut SUA pentru o serie de concerte pe care le-a avut împreună cu mai mulți artiști indieni, însă fără Salman Khan. Așa că a stat mult timp de parte de actorul, pentru care a și părăsit România. Cu acesta are o relație de aproximativ zece ani, însă niciodată nu a fost ceva clar și oficial.

El nu-și dorește căsătorie, iar ea visează chiar și la un copil. În plus, Salman Khan a fost văzut de multe ori și cu alte domnișoare, semn că nu poate fi bărbatul unei singure femei.

„Poate că nu mai e momentul să te gândești la iubire, ci să te gândești la tine. Poate că acesta este momentul în care ești provocat să fii propriul tău salvator. Să fii propriul tău loc sigur. Poate că în acest moment ți se reamintește că oamenii care au plecat nu au făcut decât să te conducă înapoi la tine însuți, nu au făcut decât să te conducă aici.

Iar aici ești în regulă cu tine, te reconstruiești, te adaptezi, te repari și îți recuperezi toate bucățile cu care i-ai lăsat să plece. Același tip de iubire pe care ai oferit-o întotdeauna celorlalți. Aici nu-ți grăbești inima, nu depinzi de o altă ființă umană pentru a o repara. În schimb, aici faci asta de unul singur, te vindeci.”, a fost mesajul pe care Iulia Vântur l-a apreciat pe Instagram și care i-a convins pe mulți că Salman Khan a părăsit-o din nou.

Iulia Vântur rupe tăcerea

Doar că întoarsă în India, Iulia Vântur a decis să rupă tăcerea în stilul său. A postat pe Instagram o fotografie cu câinele celebrului actor indian și a spus că i-a fost foarte dor de el. Practic a vrut să arate că se află acasă la Salman Khan, ceea ce înseamnă că nu a ajuns încă la finalul relației.

Sau poate între cei doi a rămas doar o pură prietenie, mai ales că el a ajutat-o pe ea să ajungă atât de departe în muzică în industria hindi.

„El a fost cel care m-a încurajat, de fapt, să merg pe drumul acesta, chiar și atunci când eu nu credeam. Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit și asta m-a și convins la un moment dat când mi s-a spus: ‘Ai primit un dar, folosește-te de el și îmbunătățește-l!”. Acela a fost momentul în care am decis să iau lecții de canto, astfel încât cei care mă ascultă să aibă într-adevăr o experiență completă.

Trebuie să fii acolo prezent sută la sută, despre asta e vorba și în actorie și în muzică. Dacă dai totul, dacă te implici cu totul, nu ai cum să dai greș și oamenii simt chestia asta”, a dezvăluit Iulia Vântur pentru Viva.ro.