Salman Khan a părăsit-o pe Iulia Vântur. Artista a recunoscut public. Ce s-a întâmplat

de:
30 iun. 2022
Salman Khan a părăsit-o pe Iulia Vântur. Artista a recunoscut public. Ce s-a întâmplat

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de mult timp, însă nici până acum cei doi nu au decis să facă pasul cel mare și să își unească destinele. Mai mult de atât, chiar vedeta lăsa loc de interpretări cu ultimele sale mărturisiri privind căsătoria.

Zvonuri despre despărțirea lor au tot existat în ultimele luni, însă ambii parteneri au negat o astfel de decizie, cel puțin până acum, când Iulia Vântur nu s-a mai putut abține.

Nu știm dacă s-a despărțit de Salman Khan, cert e că mesajul public postat de vedetă este unul cât se poate de radical. Iulia Vântur vorbește despre iubire, dezamăgire, dar și despre salvare, semn că nu trăiește cea mai bună perioadă din viața ei.

Cuvintele folosite de artistă sunt cât se poate de dure, lucru care lasă loc de interpretări. A părăsit-o Salman Khan? Nu știm, însă ceva s-a întâmplat cu siguranță în viața vedetei.

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit?

„Poate că nu mai e momentul să te gândești la iubire, ci să te gândești la tine. Poate că acesta este momentul în care ești provocat să fii propriul tău salvator. Să fii propriul tău loc sigur. Poate că în acest moment ți se reamintește că oamenii care au plecat nu au făcut decât să te conducă înapoi la tine însuți, nu au făcut decât să te conducă aici.

Iar aici ești în regulă cu tine, te reconstruiești, te adaptezi, te repari și îți recuperezi toate bucățile cu care i-ai lăsat să plece. Același tip de iubire pe care ai oferit-o întotdeauna celorlalți. Aici nu-ți grăbești inima, nu depinzi de o altă ființă umană pentru a o repara. În schimb, aici faci asta de unul singur, te vindeci.”, este mesajul pe care Iulia Vântur l-a apreciat pe Instagram.

Să nu uităm că recent, vedeta a vorbit și despre o posibilă căsătorie cu Salman Khan. Ea a recunoscut că există presiune din partea părinților, însă preferă să fie în primul rând fericită.

„Până la un moment dat, ca toți părinții, mă întrebau când o să fac pasul. I-am zis mamei așa: ‘Mama, vrei să fiu fericită sau căsătorită?’ Că dacă vrei să fiu căsătorită, am zis: ‘Acum mă căsătoresc’. Mi-a zis că vrea să fiu, totuși, fericită”, mărturisea Iulia Vântur, pentru fanatik.ro.