Jador nu se mai ascunde. A decis să spună el adevărul despre relația secretă cu Andreea Bălan. De când formează un cuplu

08 apr. 2023
Jador nu se mai ascunde. A decis să spună el adevărul despre relația secretă cu Andreea Bălan. De când formează un cuplu

Andreea Bălan a devenit preferata tabloidelor în ultima perioadă. După ce în ultimii doi ani s-a luptat în presă cu fostul ei soț, George Burcea, acum că acesta s-a mutat în SUA alături de Viviana Sposub și-a găsit un nou subiect cu care să atragă atenția tuturor.

Andreea Bălan își trăiește viața din plin și nu ezită să flirteze cam cu orice bărbat îi iese în cale, mai ales dacă acesta are și ceva notorietate. Mai întâi s-a sărutat cu Jean Gavril la America Express, pentru ca mai apoi să fie surprinsă de paparazii în club dansând lasciv cu Cătălin Cazacu, iar mai nou a fost fotografiată în brațele lui Jador.

Vedeta părea în imagini foarte apropiată de celebrul manelist, ba chiar acesta a și sărutat-o. Cei doi au și scos o melodie împreună recent și se pregătesc de încă una. Cum cuplul lor a devenit extrem de interesant, sunt mari șanse ca următorul clip la care colaborează să fie un mare hit.

Ce spune Jador despre relația cu Andreea Bălan

Andreea Bălan a negat că ar avea o relație cu Jador, pe care l-a numit în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena Stars „fratele meu” și a ținut să sublinieze că este o femeie liberă, care nu are iubit și care vrea să trăiască acum ce nu a trăit la 20 de ani, când era îngropată în muncă.

Jador a avut și el o reacție. Deși în seara în care a urcat în mașina Andreei Bălan a spus că speră să nu se îndrăgostească, acum a negat și el existența vreunei relații sentimentale, chiar dacă indirect.

”Paparazzilor, data viitoare când mă urmăriți aveți grijă să nu fiu beat că se ia mama de mine și nu e frumos să te certe mama, că și tu ai o mamă, ”paparatule””, a fost prima reacție a lui Jador după imaginile făcute publice.