Jean de la Craiova dat afară de la Antena 1! Cine l-a înlocuit în juriul Splash! Vedete la apă și de ce. Detalii din culise

13 iul. 2022
Jean de la Craiova dat afară de la Antena 1! Cine l-a înlocuit în juriul Splash! Vedete la apă și de ce. Detalii din culise

Antena 1 a început deja filmările pentru emisiunea Splash! Vedete la apă și probabil în curând vor fi difuzate primele episoade. Anul trecut show-ul a fost lider de audiență cu aproape toate edițiile, așa că producătorii se așteaptă să obțină cifre record și acum. Deja s-au aflat primii concurenți: surorile Ana și Monica Odagiu de la Te cunosc de undeva, fostul fotbalist Bănel Nicoliță și Nick Casciaro, câștigătorul X-Factor.

În ceea ce privește juriul, a existat o singură schimbare. Iulia Albu va continua să acorde nota secretă ca și anul trecut. Nea Marin va ocupa și el unul dintre scaune, la fel și Clara Gherase, fostă săritoare în apă. Jean de la Craiova a fost, însă dat afară, iar motivul pare a fi unul legat de audiență.

De ce a fost schimbat Jean de la Craiova din juriul Splash! Vedete la apă

Cu toate că manelistul este foarte simpatic, s-a considerat că mult mai amuzant este Cosmin Natanticu, care are deja mai multe proiecte la Antena 1. În plus, după doi ani de restricții, vara aceasta a fost liberă și toți artiștii sunt foarte solicitați pentru evenimente. Iar Jean de la Craiova ar fi dorit mult mai mulți bani ca în trecut ca să continue colaborarea cu Antena 1.

„Eu voi puncta curajul – și când spun asta, mă refer inclusiv la cei care nu vor sări. Doar faptul că vin până în Bacău și încearcă va conta pentru mine ca jurat”, a spus Cosmin Natanticu.

Anul trecut, prezentator a fost Răzvan Fodor, care le-a avut partenere pe Ramona Olaru și Anna Lesko. Este greu de crezut că se va păstra aceeași formulă. Conform surselor VoxBiz.ro va exista cel puțin o schimbare și la acest capitol.