Laura Cosoi, lovitură fatală pentru Gina Pistol! Umilință maximă și pentru Smiley: „Cu o seară înainte…”

19 aug. 2022
Laura Cosoi, lovitură fatală pentru Gina Pistol! Umilință maximă și pentru Smiley:

Au trecut zece ani de când Laura Cosoi s-a despărțit de Smiley, dar cumva relația lor care a durat cinci ani, pare încă de actualitate. Și asta pentru că toată lumea se aștepta să-i vadă pe cei doi împreună pentru totdeauna. Doar că artistul nu avea deloc gândul la a-și întemeia o familie, așa că iubita lui i-a spus la revedere.

La doar șase luni de la seprare, Laura Cosoi a apărut alături de omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Erau prieteni demult, dar ea era deja implicată în altă relație, iar lui părea să-i placă foarte mult viața de burlac. Totul s-a schimbat apoi.

În anul 2015 Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean deveneau soț și soție, iar astăzi cei doi au și trei fetițe superbe. De cealaltă parte, Smiley nu a dorit să-și mai asume nicio relație până la Gina Pistol, cu care refuză și acum să se căsătorească, deși în viața lor a apărut și un copil, micuța Josephine.

Și în timp ce Laura Cosoi se bucură intens de viață, iar cariera ei este în plină ascensiune, Gina Pistol se plânge tot mai des pe rețelele de socializare că este deprimată și că în ultimul an doar a stat cu copilul. Smiley în schimb este foarte activ. Are turnee, filmări cu PRO TV și timp de vacanță nu prea.

Laura Cosoi pare să aibă viața la care visa și Gina Pistol, doar că Smiley nu este deloc dispus să renunțe la obiceiurile sale. Își petrece timpul ca și până acum și în plus se bucură de micuța Josephine când are liber. Iubita lui a primit interzis la Asia Express, iar Antena 1 a tot promovat-o pe Irina Fodor în locul ei.

Laura Cosoi fericită că nu l-a ales pe Smiley

Laura Cosoi arată mareu pe rețelele de socializare cât este de fericită. Pe 10 august, ea a plecat într-o călătorie cu întreaga familie și se bucură că l-a ales pe Cosmin Curticăpean să-i fie soț și nu pe Smiley.

„Azi este o zi speciala pentru noi, de doua ori. Sarbatorim 2 ani de la venitea pe lume a Verei si 7 ani de la nunta traditionala, din Ardeal!
“Povestea noastra ar putea incepe cu “A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti”…

Sunt binecuvantata si ii multumesc bunului Dumnezeu pentru viata frumoasa, pentru familia din care provin si pentru familia in care tocmai am intrat, pentru norocul de a avea langa mine barbatul care ma face fericita zi de zi, pentru ca m-a lasat sa exist pe pamant romanesc, cel mai iubit cu putinta! Multumesc! „, a scris Laura Cosoi pe facebook pe 15 august.

Vedete a revenit ulterior cu o altă postare, în care a arătat cât de implicat este soțul său în viața de familie și cât este de norocoasă că l-a întâlnit. Fix în același timp, Gina Pistol spune că se chinuie singură și așteaptă susținere de pe Instagram, loc unde mereu își expune suferința.

„Imediat sunt doua zile de la aniversarea Verei, dar nu am apucat sa va multumim pentru toate mesajele frumoase primite. Au ajuns la sufletul nostru 🤍

Cu o seara inainte de ziua ei am sesizat ca am uitat acasa toata recuzita pentru petrecerea de dimineata, caci avem obiceiul ca la aniversarea fetelor sa se trezeasca inconjurate de baloane, cadouri, confetti si cate si mai cate. Stabilisem tematica “Minnie”, dar ce mai conta.😅 La 7.00 dimineata Cosmin umbla bezmetic pe la usile magazinelor ca sa cumpere cate ceva ☺️ Nu a gasit nimic cu Minnie, dar a gasit c e v a . Asadar micuta noastra Vera a avut parte de o zi de nastere alaturi familie, cu surprize, tort, drumetie pe munte, spectacol de circ si cadouri de care se va bucura mult timp, zic eu 🙃

Avem fetita mare si ne topim dupa ea
pe zi ce trece 🥰 Acum ne pregatim sa urcam pe ghetar si apoi strangem bagajele caci ne indreptam spre urmatoarea destinatie”, a transmis Laura Cosoi.