Smiley a recunoscut public că nu a vrut-o pe Gina Pistol. Este UMILITOR ce a acceptat aceasta doar ca să-i devină iubită. Toată lumea a rămas mască

18 aug. 2022
Smiley a recunoscut public că nu a vrut-o pe Gina Pistol. Este UMILITOR ce a acceptat aceasta doar ca să-i devină iubită. Toată lumea a rămas mască

La 40 de ani, părea că Gina Pistol trăiește viața la care a visat mereu. Urma să aducă pe lume o fetiță minunată și se arăta îndrăgostită până peste cap de Smiley, artistul care părea că va rămâne burlac toată viață, după despărțirea de Laura Cosoi.

Acum la 41, după ce Josphine a împlinit un an, Gina Pistol nu mai pare atât de fericită. Se plânge foarte des pe rețelele de socializare, semn că Smiley nu-i oferă ceea ce-și dorește.

După mai multe relații eșuate cu bărbați celebri precum Alin Cocoș, Codin Maticiuc sau Ciprian Marica, Gina Pistol a reușit să-l cucerească definitiv pe Smiley. Și nu imediat, ci cu răbdare și multă înțelegere. Inițial, cei doi și-au ascuns relația și nu au fost prea mulți cei care le dădeau vreo șansă. Treptat, însă prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a devenit nelipsită din viața bărbatului, cu care acum va avea un copil.

Cum l-a făcut Gina Pistol pe Smiley să se îndrăgostească de ea

Smiley a povestit în urmă cu mai mult timp că nu s-a îndrăgostit de Gina la prima vedere. Chiar dacă a simpatizat-o dintotdeauna, nu s-a gândit la posibilitatea că va forma un cuplu atât de solid cu ea.

„M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a mărturisit Smiley în cadrul unui interviu.

Acesta a și descris-o pe cea care a reușit să-l determine să devină un bărbat responsabil și stabil, pregătit să-și întemeize o familie și să aloce o mare parte din timp acesteia.

Cum o descrie Smiley pe Gina Pistol

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om”, a mai spus Smiley.