Lavinia Pîrva a rupt tăcerea! Pe cine iubește soția lui Ștefan Bănică Jr: ”Toate sunt datorită lui”

30 sept. 2021
Lavinia Pîrva a rupt tăcerea! Pe cine iubește soția lui Ștefan Bănică Jr: ”Toate sunt datorită lui”
Lavinia Parva

Lavinia Pîrva și-a ținut mereu departe viața privată de lumina reflectoarelor. Nu a vorbit nici despre relațiile pe care le-a avut cu atât mai mult despre căsnicia cu Ștefan Binică Jr. Cu toate astea, recent, vedeta a făcut mărturisiri neașteptate.

Pentru Lavinia Pîrva, experiența de a fi mamă este mai mult decât și-ar fi imaginat vreodată. Consideră că este o femeie completă din toate punctele de vedere, iar fiul ei este cel care i-a adus armonia și liniște pe care o căuta.

Pentru ea, iubirea de mamă-fiu este una necondiționată și nu ar putea fi niciodată confundată cu cea pe care i-o poartă lui Ștefan Bănică Jr. Vedeta mărturisește că a început să descopere părți din ea la care nu s-ar fi gândit vreodată și toate datorită fiului ei.

”Am intalnit pentru prima data iubirea necondiționată! Acea iubire lipsita de ego, iubirea in cea mai pură varianta care nu poate fi confundata cu iubirea fata de partener, parinti si alti oameni extrem de importanti din viata mea! Aici mă refer la acea iubire care scoate supranaturalul din mine, ma face sa descopar zilnic abilitati pe care nici măcar nu am bănuit că le am”, a mărturisit Lavinia Pîrva.

”Nimic nu mai este la fel”

De când a devenit mamă, viața Laviniei Pîrva s-a schimbat complet. Găsește soluții imediate, acționează fără să se gândească de două ori, iar toate astea sunt din cauza fiului ei.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. se bucură mai mult ca niciodată de toate transformările pe care le trăiește, dar și de cele care vor urma.

”Am stiut dintotdeauna ca mamicile sunt cele mai creative fiinte de pe pamant, cum fac ele o mancare din orice, cum gasesc solutii imediate, cum actioneaza instinctiv inainte ca pericolul sa apara, insa, ce nu am stiut este faptul ca un omulet atat de mic poate sa schimbe o lume intreaga in ochii mei! Nimic din ce era nu mai este la fel, toate astea datorita lui!” , a mai scris Lavinia Pîrva pe Instagram.