LIDL le dă clienților GRATIS aceste vouchere. Iată ce surprize găsești în magazine. Oferta e limitată

de:
07 apr. 2023
LIDL le dă clienților GRATIS aceste vouchere. Iată ce surprize găsești în magazine. Oferta e limitată

LIDL le-a pregătit clienților săi niște surprize. Primiți aceste vouchere GRATUIT și puteți achiziționa produsele mult dorite cu ajutorul lor.

Pentru că se apropie Paștele, LIDL le oferă clienților posibilitatea de a face cumpărături generoase la prețuri cât se poate de accesibile. Ce oferte are retailerul și ce avem de făcut? Lucrurile sunt simple și doar un singur click ne desparte de super oferte.

În primul rând trebuie să instalăm aplicația LIDL Plus. În fiecare zi în care accesăm această aplicație primim un cupon cadou. Iar în perioada 3 – 15 aprilie, deci până la Paște,  ne așteaptă mari surprize.

Și totuși ce cadouri ori premii oferă cei de la LIDL? Informații în acest sens găsim pe site-ul oficial al retailerului, dar și în aplicația LIDL PLUS.

Ofertele puse la dispoziție de LIDL România

”Ți-am pregătit noi surprize în aplicația #LidlPlus! În fiecare zi în care accesezi aplicația, primești câte un cupon cadou. În perioada 03.04 – 15.04, intră zilnic în aplicația Lidl Plus și descoperă cupoanele de primăvară. Campania are loc între 3-15 aprilie, iar pe website poți vedea mai multe detalii”, este mesajul pe care l-au transmis cei de la LIDL România.

Dacă stăm să ne uităm la ofertele din ultima perioadă, cel mai probabil carnea de porc, cea de pui, ori de miel va avea un preț redus. Iar pentru iubitorii de dulciuri, sunt șanse mari ca cei de la LIDL să pregătească de asemenea ceva oferte.

Să nu uităm că la mare căutare acum este cozonacul. De asemenea nici vopseaua de ouă nu trebuie să lipsească de pe masa gospodinelor.

Astfel, dacă vreți să finalizați cumpărăturile de Paște, cel mai bine mergeți cât mai repede la LIDL. Timpul se scurge, iar ofertele sunt limitate. De asemenea, nu ratați nici cadourile din aplicația LIDL Plus, pentru că cine știe ce surprize vă așteaptă în fiecare zi.