LIDL reduce la 5 lei prețul la acest produs de vis. Toți românii visau la el! Stocurile sunt limitate

de:
03 apr. 2023
LIDL reduce la 5 lei prețul la acest produs de vis. Toți românii visau la el! Stocurile sunt limitate

LIDL vine cu o ofertă dificil de refuzat pentru clienții săi. Un produs la care mulți visau a fost redus cu 25%. Acesta poate fi achiziționat acum pentru nici măcar 5 lei.

LIDL este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine prezente în România, dar și în Europa Activează în domeniu de mai ine de patru decenii, iar în total, pe continent avem 12.000 de magazine, dar și peste 200 de centre de distribuție și logistică.

Aceste centre se regăsesc în 31 de țări, iar calitate, dar și prețul sunt exact ceea ce își doresc clienții. Iar drept dovadă, săptămânal ne bucurăm de oferte extrem de accesibile.

De această dată, LIDL îi surprinde plăcut pe români. 35 de produse se află la reducere. Iar discountul variază între 17% și chiar și 29% pentru unele produse.

Spre exemplu, Mușchi file afumat, feliat”, marca Cămara noastră, poate fi achiziționat cu o reducere 25% și un preț de doar 4,49 de lei pentru 100 de grame la LIDL, un produs care de altfel este printre preferatul românilor.

Produsul LIDL care costă doar 2 lei

De asemenea tot în această săptămână, la ofertă mai este și „Șuncă presată”, marca Baroni, cu 17% discount, și un preț de 18,99 lei pentru 1 kg.

Mai departe, pentru cei care vor să prepare mâncăruri delicioase acasă, LIDL le pune la dispoziție Fleică de porc, fără șorici, cu 23% discount. 100 de grame costă doar 1,99 lei.

Iar ofertele nu se opresc doar aici. Tot la ofertă avem în această săptămână, și „Friptură Black Angus”, la doar 29,99 lei pentru 300 de grame. Atenție mare pentru că stocurile sunt limitate. Reduceri mai sunt și la alte produse, chiar și de 29%.

Astfel, mai bine vă grăbiți pentru că riscați să ratați aceste oferte. De asemenea, nu uitați nici de cupoane și nici de aplicația LIDL Plus, pentru că la casa de marcat s-ar putea să vă aștepte niște surprize destul de interesante.