LIDL oferă aceste produse aproape gratuit. Reduceri de 45%. Toți clienții visau la așa o ofertă

de:
24 apr. 2023
LIDL oferă aceste produse aproape gratuit. Reduceri de 45%. Toți clienții visau la așa o ofertă

LIDL le oferă clienților săi posibilitatea de a avea în bucătărie produse MasterPRO by Chef Florin Dumitrescu. Iar prețurile nu sunt deloc de neglijat.

LIDL vine cu noi oferte care sunt valabile până la finalul lunii martie. Oricine cheltuie minim 30 de lei la LIDL primește puncte în aplicația LIDL Plus.

Mai departe, cu aceste puncte pot fi achiziționate produsele MasterPRO by Chef Florin Dumitrescu. Pentru a beneficia de o reducere de 45%, clienții au nevoie de 10 puncte.

Iar acestea pot fi adunate lejer până la finalul lunii. Oricum, efortul merită. Produsele sunt fabuloase și vor arăta incredibil în bucătăria oricui. Și prețurile sunt unele cât se poate de decente, având alături reducerea de 45%.

Cei de la LIDL îi invită pe clienți să consulte regulamentul online înainte și ne spune și la ce prețuri putem să achiziționăm astfel de produse.

Produsele LIDL pe care orice român le poate achiziționa

”Strânge 10 puncte cu aplicația Lidl Plus și ai 45% reducere la produsele MasterPRO by Chef Florin Dumitrescu. În perioada 03.04.2023 – 30.04.2023, pentru fiecare 30 lei cheltuiți la Lidl, primești un punct în aplicația Lidl Plus.

Cu 10 puncte acumulate în aplicație poți achiziționa cu preț redus unul dintre produsele MasterPRO by Chef Florin Dumitrescu. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Regulamentul complet este disponibil în mod gratuit, oricărui participant, aici”, este anunțul făcut de LIDL România.

Astfel pentru o râșniță, alături de reducerea de 45% prețul este 27,49 lei.  O tigaie în schimb, din aceeași gamă, la reducere, costă doar 79,75 de lei.

Un mixer vertical din gama MasterPRO by Chef Florin Dumitrescu în schimb costă 87,45 lei, preț redus cu 45%. Tot la ofertă pentru cei care vor o bucătărie modernă există și mixerul clasic. Acesta poate fi achiziționat de la LIDL pentru doar 87,45.

Acesta prețuri sunt valabile doar pentru cei care reușesc să strângă cele 10 puncte în aplicația LIDL Plus, până la finalul lunii aprilie.