LIDL oferă aproape GRATIS aceste produse de top. Toți clienții și le doresc. Cât timp va ține mega reducerea în magazine

de:
12 apr. 2023
LIDL oferă aproape GRATIS aceste produse de top. Toți clienții și le doresc. Cât timp va ține mega reducerea în magazine

LIDL oferă clienților oferte de neratat de Paște. Numeroase produse noi apar pe rafturile magazinelor, iar dincolo de asta avem și reduceri enorme.

LIDL a publicat noul său catalog care arată cât se poate de tentant. Cei care merg în magazinele LIDL până de Paște se bucură de prețuri care pornesc de la 1 leu și nu numai.

Importantă este însă activarea cupoanelor de reduceri prin aplicația LIDL Plus. Acestea trebuie activate înainte de a merge la cumpărături pentru a ne bucura de beneficii.

Mai apoi, clienții trebuie să scandeze cardul digital la casa de marcat și să se bucur de reduceri. De luni au intrat deja niște oferte în vigoare, la pâine, carne, dar și alte produse, printre care și fructe și legume.

De asemenea, dulciurile din gama Favorina sunt și ele la reducere. Astfel, dacă vrei să oferi un cadou dulce de Paște, dar și simpatic, ai de unde alege.

Produsul de la LIDL care costă aproape un leu

”Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. Sărbătorile pascale se apropie, iar noi ți-am pregătit reduceri la o mulțime de surprize dulci din gama #Favorina, numai bune de pus pe masă sau în cadoul de Iepuraș. Hai să le descoperi pe toate pe website”, anunță reprezentanții LIDL România.

Și totuși ce poți să cumperi cu prețuri începând de la 1 leu? Conform catalogului LIDL, 1,02 lei costă 100 de grame de de pulpe de pui întregi. De asemenea și pâinea campionilor e la reduce și costă doar 4,89 lei.

În catalogul LIDL care este valabil până de Paște mai avem și prăjituri la reducere. După preferințe, amandina sau savarina de la LIDL costă doar 5,99, prețul fiind redus cu 40%, după cum anunță retailerul.