LIDL oferă aproape GRATUIT aceste produse! Ce poți să cumperi cu doar 2 lei din magazine. Cum poți intra în ofertă

de:
31 mart. 2023
LIDL oferă aproape GRATUIT aceste produse! Ce poți să cumperi cu doar 2 lei din magazine. Cum poți intra în ofertă

LIDL a publicat noul său catalog, iar prețurile întrec orice așteptare. Avem produse care costă sub 2 lei, dar și noutăți la prețuri accesibile.

Dacă ești client LIDL ar fi bine să îți activezi cupoanele cu reduceri LIDL Plus. Acest lucru se face înainte de a ajunge la magazin, iar la casă trebuie scanat cardul digital.

Te poți bucura de oferte neașteptate la produsele Deluxe și de asemenea, carnea, legumele, fructele, dar și alte alimente de bază sunt la preț redus.

Ca să nu mai vorbim de mezeluri, deserturi fine, sau alte delicii pe care le poți achiziționa la prețuri mai mult decât accesibile. Pentru a vedea ofertele însă, cel mai bine ar fi să mergi în magazin cât mai repede, până când stocurile nu vor fi epuizate.

Noi reduceri în magazinele LIDL până duminică, 2 aprilie

”Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. O nouă săptămâna aduce noi bunătăți Deluxe! Hai pe la noi să te aprovizionezi cu cartofi gratinați, mezeluri, deserturi fine și multe alte delicii perfecte pentru masa festivă.

Grădinăritul devine mai ușor cu noile articole din oferta noastră de luni. Spune-ne în comentarii care e figurina ta preferată și hai să te bucuri de toate surprizele dulci din gama #Favorina pe care ți le-am pregătit în magazine”, anunță reprezentanții LIDL.

Și totuși ce prețuri găsim? O baghetă franțuzească costă doar 1,99 lei în această săptămână la LIDL. Ceafa de porc cu os feliată în schimb costă doar 2,29 pentru 100 de grame.

Napolitanele Roger cu glazură de ciocolată sau umplutură sunt și ele la ofertă. Acestea pot achiziționate cu doar 2,97 lei, fiind reduse cu 20%. Și spanacul tocat face parte din oferta LIDL din această săptămână și costă doar 4,27 lei.