LIDL vinde produse de top la prețuri foarte mici, începând chiar de azi! La ce oră trebuie să mergeți la magazine pentru a le găsi

18 apr. 2023
LIDL vinde produse de top la prețuri foarte mici, începând chiar de azi! La ce oră trebuie să mergeți la magazine pentru a le găsi

LIDL vine în fiecare săptămână produse de top la prețuri mici, iar clienții abia așteaptă să fie prezentate noile oferte. Doar că în ultima perioadă tot curg acuzațiile la adresa gigantului din Germania. Mai exact, reprezentanții magazinelor îi supără pe consumatori pentru că scot la vânzare foarte puține produse la reducere, iar pentru a le prinde, trebuie să fie la orice LIDL chiar când se deschise.

„Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 18-23.04.2023.
Ți-am pregătit:
✔delicii în stil franțuzesc 😋
✔ produse în stil belgian și olandez 👌
✔ articole pentru atelier și bucătărie ✅
… și multe alte surprize pentru întreaga familie!”, este ultimul mesaj al celor de la LIDL.

Postarea s-a bucurat de mare succes pe rețelele de socializare, dar au urmat valuri de critici. Cel mai căutat produs se pare că este brânza de vaci, care se epuizează mai repede decât și-ar dori clienții.

„Unde este oferta de la brânza de vaci ??
La ora 7 dimineața când s a deschis magazinul erau 5 găletușe.
Daca considerați că le opriți ptr voi,macar băgați la preț întreg. Îmi pare RAU,lidll,m ați dezamăgit. Caut brânză de când a început oferta. la casa se spune că s a epuizat stocu de la prima ora. Să spuneți și câte găletușe ați pus pe raft”, este mesajul unei cliente LIDL.

Produse la ofertă, stricate la LIDL

(Erorile din text nu aparține redacției. Redăm integral textele expuse de internauți)

„Bună, Katy! Ne pare rău că nu ai găsit produsul dorit în magazinul nostru. Stocul produselor aflate în ofertă este limitat, însă încercăm permanent să optimizăm cantitățile de produse aferente fiecărei promoții, pentru ca toți clienții noștri să se poată bucura de produse la prețuri avantajoase. Mulțumim pentru înțelegere!”, este răspunsul LIDL.

„Buna ziua !
Nu mi se pare normal ca branza de vaci sa nu existe la raft. Cea la galetusa.
Lucratorii din magazin au spus ca au voie sa bage doar dimineata cateva bucati.
Zona Bucurestii Noi.”, este un alt mesaj din cele câteva zeci legate de celebra brânză de vaci.

„Untul Pilos care expira in26.04.2023 este ranced si nu se poate consuma! Verificati si retrageti-l din vanzare!”. a comentat o altă clientă nemulțumită.

„Nu cumpărați organe de la Lidl ca sunt pline caserolele de grăsime iar organele sunt puse deasupra sa dea bine in caserola RUȘINE SA VA FIE”, a continuat alta.

Iar lista comentariilor negative este destul de lungă de data aceasta. Pe lângă faptul că mulți spun că ofertele sunt doar pentru a atrage clienții în magazin și că în realitate stocurile se epuizează în 5 minute, pare că nici produsele nu sunt deloc de calitate.