Lovitură neașteptată pentru Sorana Cîrstea chiar după ce s-a calificat în semifinale la Miami! Vestea care o dă complet peste cap

30 mart. 2023
Lovitură neașteptată pentru Sorana Cîrstea chiar după ce s-a calificat în semifinale la Miami! Vestea care o dă complet peste cap
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea este noua stea a tenisului românesc, iar acum toată atenția fanilor este îndreptată asupra ei. Deja Simona Halep pare istorie, mai ales că problema dopajului nu pare să se rezolve prea curând. În absența ei, iată că ne putem bucura de o altă performanță istorică.

Sorana Cîrstea a reușit să se califice în semifinalele turneului WTA 1000 de la Miami, după ce învins-o pe Arina Sabalenka, numărul 2 mondial. Sportiva din Târgoviște a avut un parcurs de excepție toată săptămâna, ea reușin victorii la jucătoare foarte bine clasate și cu titluri importante în palmares.

Sorana Cîrstea urmează să joace în semifinale contra Petrei Kvitova sau Ekaterinei Alexandrova. Deși ar fi trebuit să știe deja cine va fi adversara ei și să-și pregătească meciul, din păcate vremea i-a dat peste cap toate planurile.

Lovitură neașteptată pentru Sorana Cîrstea

Abia în această seară va avea loc confruntarea dintre cele două tenismene și asta pentru că ploaia a întârziat meciul cu o zi. Astfel că vineri, Sorana va intra pe teren având o zi în plus de odihnă față de adversară, dar asta nu este neapărat bine pentru că o poate scoate din formă.

Mai mult decât atât, cealaltă semifinală se va juca tot astăzi, iar finala va avea loc sâmbătă, deci o zi liberă în plus pentru cealaltă tenismenă.

Un lucru este cert. Sorana Cîrstea este în cea mai bună formă din carieră. A început anul aproape în afara top 100 WTA, iar acum va urca pe 41 și este deja în atenția tuturor specialiștilor datorită performanțelor sale din ultimele două săptămâni.