Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu divorțează? Prima reacție a vedetei în fața zvonurilor

de:
13 oct. 2021
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu divorțează? Prima reacție a vedetei în fața zvonurilor
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu urmează să divorțeze, au tot spus gurile rele. În ultimele au apărut nenumărate zvonuri conform cărora cuplul și-ar fi spus adio, însă fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a oferit o primă reacție de abia acum.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, însă cu toate astea, au apărut mai multe speculații conform cărora cei doi ar fi în prag de divorț.

Chiar și fani cuplului au rămas șocați de aceste informații, motiv pentru care fosta vedetă de la Kanal D a vrut să clarifice tot ce s-a întâmplat.

Deși mulți se așteptau ca anunțul despărțirii să fie unul cât se poate de real, soția lui Mădălin Ionescu neagă asta. Vedeta mărturisește că este asaltată constant cu întrebări din partea fanilor și nu numai care vor să afle dacă cei doi vor divorța sau deja a făcut-o.

”Nu știu cum ar trebui să răspund”

Soția lui Mădălin Ionescu consideră că nu are niciun motiv să dea explicații și mai mult de atât nu înțelege de unde au pornit toate aceste zvonuri.

”Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam. Lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru… sincer, nu stiu cum ar trebui sa raspund la o astfel de situatie. In primul rand, nu este adevarat.

In al doilea rand, nu stiu de ce ar trebui sa ma justific daca e adevarat sau nu, dar inteleg aceasta curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o inteleg, nu sunt absurda sa nu inteleg acest lucru”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina Șișcanu nu e deranjată de zvonuri

Spre surprinderea tuturor, vedeta nu e deloc deranjată de zvonuri, pentru că totul este o invențe, după cum mărturisește chiar ea. Deși a fost obligată să dea explicații anumitor oameni, Cristina Șișcanu susține că între ea și Mădălin Ionescu nu s-a pus niciodată  problema de divorț, în condițiile în care cuplul e unul solid și nu are niciun motiv să se despartă.

”Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc.

Am cercetat problema si se pare ca tot internetul este impanzit de o stire de genul acesta, a unui divort intre mine si Madalin, dar de fapt daca citesti articolele nu despre asta e vorba. Problema divortului nu s-a pus niciodata, nu ne-am gandit la asa ceva, nu a fost cazul… nu exista asa ceva”, a mai spus ea.