Mihaela Borcea revine în prim plan! Cristi Borcea a ales-o pe ea. Detalii incendiare. Lovitură năucitoare pentru Valentina Pelinel

16 iul. 2022
Mihaela Borcea revine în prim plan! Cristi Borcea a ales-o pe ea. Detalii incendiare. Lovitură năucitoare pentru Valentina Pelinel

Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea, este tare mândră de copiii ei. Ea și fostul acționar de la Dinamo au împreună trei copii: Patrick și gemenii Melissa și Angelo.

Fosta soție a lui Cristi Borcea a oferit un interviu pentru click.ro, în cadrul căruia a vorbit despre cât de mândră este de copiii ei.

Mihaela Borcea, cea care se ocupă de hotelul din Olimp al fostului acționar, a precizat că cei doi gemeni pe care îi are se concentrează acum pe studii.

Mihaela Borcea spune despre Melissa că este pasionată de arhitectură, în timp ce Angelo vrea să urmeze calea business-ului.

Melissa e pasionată de arhitectură design și urmează o facultate de profil, iar Coco, bineînțeles, că merge și el pe partea de business. (…) Nu știu, depinde, ar vrea, să termine facultatea, mai întâi, și după aceea mai vedem, normal. Sunt foarte mândră de toți cei trei copii ai mei, foarte mândră”, a spus Mihaela Borcea.

Mihaela Borcea se ocupă de hotelul din Olimp

Mihaela Borcea se ocupă de hotelul din Olimp chiar dacă și actuala soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, ar fi vrut și ea să facă acest lucru.

Se pare că fostul acționar de la Dinamo are mare încredere în prima sa soție, având în vedere că ia dat hotelul pe mână pentru încă o perioadă.

Momentan sunt aici. Palm Beach este prioritar, printre altele. Suntem aici veterani, de când nu era nimic în zona, noi, echipa noastră, am ridicat foarte mult zona și avem turiști fideli, care au urmărit de-a lungul timpului evoluția noastră, an de an, vin aici nu se despart de noi. Sunt îndrăgostiți de stațiunea Olimp, de resort în sine. Alături de o echipă puternică nu puteam fi și noi decât la fel de puternici”, a mai spus fosta soție a lui Cristi Borcea.