Mihai Gâdea a dat lovitura deceniului! Reușită fără precedent pentru România. Cu ce se va ocupa de acum celebrul jurnalist

28 apr. 2023
Mihai Gâdea a dat lovitura deceniului! Reușită fără precedent pentru România. Cu ce se va ocupa de acum celebrul jurnalist

La mai puțin de un an de când a devenit oficial acționar al postului de știri Antena 3 CNN, Mihai Gâdea a reușit să conducă televiziunea pe care o și patronează acum spre o serie de succese răsunătoare, unice pe piața televiziunii din România. Mai multe reportaje au fost premiate la New York Festivals, impresionanând jurații de acolo.

Transmisiile live aproape de linia frontului, cu Cristi Popovici, Sabrina Preda, Sergiu Cora și Ana Maria Roman, dar și ale tuturor corespondenților care au relatat de la granița cu războiul, au adus postului Antena 3 CNN o medalie de aur pentru acoperirea integrală a războiului de la granițele noastre și o medalie de argint pentru cea mai bună acoperire a unui Breaking News.

Antena 3 CNN cu Mihai Gâdea CEO este campioană mondială și la categoria Reportaj special. Cristi Popovici a obținut aurul pentru aventura sa jurnalistică deosebit de riscantă în Transnistria, unde a fost deghizat în turist.

Performanțe istorice pentru Antena 3 CNN

Campania Antena 3 CNN „Pumnul lovește, indiferența ucide”, realizată de Carmina Pricopie și Maria Coman, a obținut argintul și titlul de vice-campioană mondială la categoria Interes uman.

Antena 3 CNN a ajuns și în finala categoriei Probleme sociale, cu reportajul „O vale moartă pe un munte de cărbune”, realizat de Anamaria Nedelcoff.

În spatele premiilor de la New York Festivals sunt mii de ore pe teren minat, la propriu și la figurat, pe teritorii interzise sau în subteran. Mihai Gâdea se ocupă și de partea editorială de mai bine de doi ani, înlocuindu-l pe această zona pe Adi Ursu. Pentru viitor, celebrul jurnalist are planuri mari, așa că astfel de premii probabil vor mai exista pentru Antena 3 CNN.