Mihai Gâdea și Antena 3 CNN au reușit o performanță istorică! Cum au ajuns pe locul 1 în audiență, peste PRO TV

07 mai 2023
Mihai Gâdea și Antena 3 CNN au reușit o performanță istorică! Cum au ajuns pe locul 1 în audiență, peste PRO TV

Ziua de 6 mai a fost una istorică pentru întreaga planetă, dar și pentru Antena 3 CNN, post condus de Mihai Gâdea încă de la înființare. Încoronarea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii i-a ținut pe români lipiți de televizoare. A fost un eveniment fascinant, difuzat de toate televiziunile de pe Glob.

Antena 3 CNN, coordonată de Mihai Gâdea, a fost din nou la mare înălțime, reușind cifre istorice de audiență. Nu este pentru prima dată când postul este lider detașat de audiență la un eveniment important, dar de data aceasta au depășit toate așteptările. Transmisiile au fost excepționale și s-au ridicat la nivelul televiziunilor de peste ocean cu bugete de sute de milioane de euro.

Este pentru prima dată în România când o televiziune se impune de o asemenea manieră. Trebuie subliniat că acest eveniment a fost de interes pentru absolut tot globul, iar competiția pentru audiență a fost mai puternică decât cu orice altă ocazie.

Antena 3 CNN, locul 1 în audiență, peste PRO TV

Pe parcursul întregii zile, Antena 3 CNN s-a aflat pe locul 1 în audiență pe mai mai toate intervalele orare, cu mult peste PRO TV, post generalist, care în mod normal acoperă un public mai amplu. Au fost momente în care cota de piață a fost chiar triplă față de poziția secundă.

Antena 3 CNN a surprins cel mai bine evenimentul grandios și întreaga echipă de jurnaliști, reporteri, producători sau cameramani a impresionat prin dedicare și profesionalism.

Mihai Gâdea și-a felicitat întreaga echipă, iar cu acest eveniment a demonstrat clar că Antena 3 CNN a intrat într-o altă ligă și a devenit un post de știri de mare calitate, care a reușit să se impună și la nivel internațional.

Premiile cucerite recent la New York de jurnaliștii postului, cu mai multe reportaje și producții nu au fost așadar întâmplătoare.