Mirela Vaida, OUT definitiv de la Acces Direct? Vedeta a anunțat public ce va face mai departe. Nimeni nu se aștepta la această decizie

de:
08 sept. 2022
Mirela Vaida, OUT definitiv de la Acces Direct? Vedeta a anunțat public ce va face mai departe. Nimeni nu se aștepta la această decizie
Mirela Vaida

Mirela Vaida vine cu schimbări majore în această toamnă. Prezentatoarea de la Acces Direct face o mișcare decisivă, însă rămâne de văzut ce reacție vor avea și fanii săi.

Mirela Vaida se pregătește pentru o nouă emisiune. Vedeta colaborează în continuare cu cei de la Antena Stars pentru o nouă emisiune săptămânală.

Emisiunea se numește „Petrecem românește cu Mirela” și va începe chiar din această duminică, spune vedeta, iar invitații sunt pe măsură.

Mai mult de atât, Mirela Vaida a publicat și câteva imagini din culise, iar zâmbetul ei spune totul, semn că se bucură enorm de alegerea făcută.

Renunță Mirela Vaida la Acces Direct?

”Pregătim o nouă emisiune la Antena Stars TV Ceea ce era numele Revelioanelor prezentate de mine, acum devine emisiune săptămânală, în fiecare duminică, de la ora 20! „Petrecem românește cu Mirela”!

Începe de duminică asta! Sunt convinsă că va va plăcea! Cei mai mari artiști, cea mai bună muzică românească! Duminică, ora 20, pe Antena Stars!

Doar câteva nume: Taraful de la Varbilau, Surorile Osoianu, Azur, Dan Ciotoi, Georgiana Lobonț, Diana Matei, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Marcela Fota, Adriana Ochisanu, Cristian Pomohaci, Cornel Borza, Codruța și Valentin Sanfira, Andreea Haisan, Alexandru Pop și muulti alții, plus vocile de aur ale muzicii ușoare românești! 🔥 Nu-i așa că sună bine”, mărturisește vedeta.

Cu toate astea, fanii vedetei se întreabă ce se va întâmpla mai departe cu emisiunea Acces Direct. Deși noul proiect în care este implicată Mirela Vaida este difuzat doar în weekend, pentru filmări este nevoie de ceva timp.

Se va împărți vedeta între două proiecte cu cei de la Antena Stars, sau va fi înlocuită la Acces Direct? Nu știm, însă rămâne de văzut ce vor decide producătorii.