Mirela Vaida pleacă definitiv de la Antena? Anunțul trist făcut de vedetă: ”Din păcate…”

de:
05 aug. 2022
Mirela Vaida pleacă definitiv de la Antena? Anunțul trist făcut de vedetă: ”Din păcate...”

Mirela Vaida și-a luat o pauză bine meritată de la televiziune. Vedeta de la Acces Direct a plecat în vacanță, în Delta Dunării, iar deși spera să se relaxeze, s-a cam întâmplat contrariul.

După ce s-a întors din vacanță, Mirela Vaida a revenit la rutina ei zilnică și le-a povestit fanilor săi că cele patru zile de concediu nici măcar nu le-a simțit.

Mai mult de atât, vedeta se confruntă și cu o serie de probleme de sănătate și ia în calcul să facă și o operație în cazul în care s-ar pune problema.

”M-am întors din vacanță… parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute.(…) M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa. Acum fac mâncare, asta fac toată ziua. ”, le-a mărturisit Mirela Vaida fanilor ei.

Ce se va întâmpla însă dacă Mirela Vaida nu va putea să rezolve șalazionul? Va renunța la colaborarea cu cei de la Antena până își va reveni? Nu știm, cert este că Amalia Bellantoni abia așteaptă să îi ia locul în cazul în care vedeta va renunța.

Pleacă Mirela Vaida de la Antena 1?

Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla cu Mirela Vaida și cum vor evolua lucrurile în următoarea perioadă. Un lucru e cert însă. Vacanța a relaxat-o pe Mirela Vaida, în ciuda incidentelor care au avut loc pe parcursul celor patru zile.

Mai mult de atât, vedeta a recunoscut că va alege mai des România când vine vorba de o vacanță în familie.

Spre rușinea mea, mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării! Mereu mi s-a părut un drum greu, complicat (ceea ce e adevărat, căci din Constanța până în Tulcea sau în Murighiol se merge pe o șosea mică, strâmta, anevoioasă, cu multe accidente în sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merită tot efortul!

România, chiar dacă n-ar avea nimic altceva de arătat, să aibă doar Delta Dunării, și tot ar merită să fie în top 3 destinații turistice la nivel european și mondial! Din păcate, nu e vina ei.. Delta este fascinantă, sălbatică, primitoare, fermecătoare, autentică, UNICĂ. Mi-am propus ca anual, în fiecare vacanță, să exploatăm împreună cu familia câte o zona turistică românească și să le spun copiilor ce țară minunată, ce locuri alese și ce oameni binecuvântați avem aici! România, ești fascinantă!”, a mai dezvăluit vedeta de la Acces Direct.