Momente de panică la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu Mihai Petre după ce a fost separat de Elwira

03 nov. 2021
Momente de panică la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu Mihai Petre după ce a fost separat de Elwira
Mihai Petre și soția lui, Elwira

Asia Express este una dintre competițiile care testează limitele concurenților, iar asta s-a întâmplat și în cazul lui Mihai Petre și al Elwirei, căci cei doi au trăit reale momente de panică în ultimele ediții.

Când echipele de la Asia Express au fost reconfigurate, Mihai și Elwira Petre au fost ”separați”. Astfel, dansatorul a ajuns în echipă cu Cosmin Tatanticu, pe când soția sa cu celebra Lidia Buble.

Marea surpriză a fost seara, când concurenții au fost nevoiți să își caute cazare, iar cuplul, aflat în echipe diferite au găsit același loc. Să nu uităm că această separare vine la doar câteva săptămâni după ce Elwira și Mihai Petre au avut parte de un scandal monstru, chiar în fața camerelor de filmat.

Se pare însă că le-a priit destul de bine timpul petrecut separat, căci întâlnirea celor doi la cazare a fost una destul de emoționantă. Ba mai mult de atât, dansatorul a distribuit un videoclip pe rețelele sociale din momentul în care el și Elwira au aflat că își petrec noaptea în aceeași locație. Soția sa a urlat practic de fericire atunci când și-a văzut soțul, semn că s-a bucurat foarte tare să îl aibă din nou alături.

„Cât de tare m-am bucurat când l-am văzut!”, a mărturisit Elwira Petre la testimoniale. „Mi s-a părut o super mega reacție, nu mă așteptam să fie chiar atât de puternică”, a spus, la rândul său, Mihai Petre.

Cum s-au cunoscut Mihai Petre și Elwira de la Asia Express

Povestea de iubire dintre Mihai Petre și Elwira a început cu ani în urmă. Cei doi, de naționalități diferite, s-au întâlnit în Republica Moldova, unde au dat o probă de dans, după ce partera dansatrului s-a accidentat.

După câteva zile de dansat împreună, cei doi au plecat acasă, separat, însă concurentul de la Asia Express a analizat situația și a realizat că merită făcută o incercare și iată că rezultatul a fost cel așteptat.

”Povestea pe scurt sună cam aşa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans.

Aşa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase. Un prieten mi-a zis că ştie o fată din Polonia care este în aceeaşi situaţie ca mine. Aşa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova.

Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat şi am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit şi parteneri de cuplu”, mărturisea Mihai Petre pentru Alist Magazine.