Relație secretă la Asia Express. Mulți se așteptau să formeze un cuplu: ”Am ieșit împreună”

02 nov. 2021
Relație secretă la Asia Express. Mulți se așteptau să formeze un cuplu: ”Am ieșit împreună”

O relație secretă s-a înfiripat la Asia Express. Deși competiția este una solicitantă, cocurenții au suficient timp pentru a se cunoaște reciproc, iar asta este și povestea a doi dintre ei care au ajuns chiar să și iasă împreună după ce competiția a luat sfârșit.

Vorbim despre doi adversari și anume fiul Patriziei Paglierii și fiica Adrianei Trandafir, Maria, iar informația a fost confirmată de Francesco Paglierii care a mărturisit că după ce filmările pentru Asia Express s-au terminat, cei doi au ieșit și împreună, însă nicidecum ca un culpu ci ca prieteni.

Mai mult de atât, el a mai povestit că Maria avea deja un iubit în timpul emisiunii și nu s-a pus niciodată problema de ceva mai mult între cei doi.

”Am ieșit împreună”

”Am ieșit împreună după emisiune, dar nu am ieșit la un date, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii. Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa.”, a dezvăluit Francesco, pentru fanatik.ro.

Chiar dacă relația nu a evoluat așa cum s-ar fi așteptat mulți, Francesco susține că prietenia este suficientă, iar niciunul dintre ei nu s-a gândit vreodată să întreacă măsura, nici măcar în momentul în care au ajuns să stea la hotel, ambii cu mamele lor.

Concurentul de la Asia Express recunoaște însă că au fost momente în care s-au gândit să se prefacă de dragul show-ului, însă după ce s-au gândit mai bine, au preferat să lase lucrurile așa cum sunt.

”La hotel am stat cu mamele, dar, când ne-am căutat cazare, normal că am stat împreună, nu puteam să avem fițe, că vrem paturi separate sau altceva. Oricum nu aveam nicio treabă. Eram prieteni dinainte de emisiune. Nu ne gândeam la ceva între noi, mai ales că eram prieteni. Nu mă gândeam să întrecem măsura.

Au vrut să formeze un cuplu?

Am fi făcut-o mai mult de dragul show-ului, dar mi se părea…Ne-am gândit la un moment dat să facem o chestie la mișto, dar doar pentru show, să ne prefacem că facem ceva acolo. Nu s-a întâmplat nimic între mine și Maria-Speranța. Chiar vorbeam și spuneam că după o să continue cu miștouri din ce în ce mai tare, pentru că o să facem echipă, și normal că o să ne căutăm cazare împreună.” a mai mărturisit Francesco.

Deși fiul Patriziei Paglierii recunoaște că cei doi sunt prieteni buni, cea mai recentă ediție Asia Express îl cam contrazice, căci Francesco și Maria-Speranța au devenit adevărați rivali.