Motivul jenant pentru care Simona Halep NU l-a vrut deloc pe Smiley la nunta sa. Toni Iuruc a insistat! Iubitul Ginei Pistol nu a fost invitat nici măcar să-i cânte

22 aug. 2022
Motivul jenant pentru care Simona Halep NU l-a vrut deloc pe Smiley la nunta sa. Toni Iuruc a insistat! Iubitul Ginei Pistol nu a fost invitat nici măcar să-i cânte
Simona Halep și Smiley în perioada în care se înțelegeau foarte bine

În anul 2016, Simona Halep devenise extrem de apropiată de Smiley. Cei doi erau văzuți foarte des împreună, se complimentau în public, iar artistul chiar a mers până în Statele Unite ale Americii pentru a fi alături de ea la două turnee importante din circuitul WTA .

Zvonurile că între cei doi era mai mult decât o frumoasă prietenie începuseră să prindă contur, dar la un moment dat relația dintre cei doi a încetat brusc. Smiley a început să fie tot mai apropiat de Gina Pistol și chiar dacă nu și-a asumat public povestea de iubire cu ea decât mult mai târziu, el devenise deja intim cu cea care i-a dăruit un copil în luna februarie a acestui an.

Simona Halep s-a concentrat intens pe carieră și a ajuns să câștige două turnee de grand slam. În plus a urcat până pe locul 1 în clasamentul WTA, iar viața ei sentimentală a trecut pe plan secund. Asta până când l-a cunoscut pe Toni Iuruc, în urmă cu mai bine de doi ani.

Omul de afaceri, care mai fusese căsătorit de două ori, a reușit să o cucerească pe marea campioană, iar pe 15 septembrie 2021 ea i-a devenit și soție. La petrecerea de cununie au primit invitații aproximativ 300 de persoane, dar nu și Smiley. Mulți au fost surprinși să afle că fostul ei bun prieten a lipsit de la un eveniment atât de important pentru Simona Halep.

De ce nu a primit Smiley invitație la petrecerea de cununie a Simonei Halep

Sursele VoxBiz.ro spun că artistul nu a primit invitație la petrecerea de cununie tocmai pentru că în trecut l-a legat de tenismenă mai mult decât o relație de amiciție, iar Toni Iuruc nu a dorit ca bărbații care au nutrit ceva sentimente față de actuala lui soție să fie prezenți la această petrecere.

Jurnaliștii de la WowBiz.ro spun că în timp ce în avea loc evenimetul anului în clubul Fratelli din Mamaia, Smiley înregistra piese noi la casa lui de producție HaHaHa Production.

Pe 13 noiembrie ar urma ca Simona Halep și Toni Iuruc să se cunune și religios, iar atunci vor face o petrecere și mai mare, cu foarte mulți invitați. Este posibil ca la acel moment Smiley să vină alături de Gina Pistol să felicite frumosul cuplu, dar este greu de crezut.

La petrecerea de cununie au cântat Dan Bittman, Loredana Groza și formația machedonească Pindu.