Oamenii cu această grupă de sânge nu vin de fapt de pe pământ. Cercetătorii spun că ar avea la bază origini extraterestre și au capacități paranormale

19 aug. 2022
Oamenii cu această grupă de sânge nu vin de fapt de pe pământ. Cercetătorii spun că ar avea la bază origini extraterestre și au capacități paranormale
Grupă de sânge

Cercetătorii au efectuat de-a lungul timpului numeroase analize și studii cu privire la grupele de sânge pentru a identifica dacă există predispoziție pentru anumite boli. Partea cea mai interesantă vine, însă atunci când se ia în calcul și RH-ul, care poate fi pozitiv sau negativ.

Ultimele studii arată că peste 85% din populația globului are RH pozitiv, în timp ce doar 15% negativ. Pornind de la această descoperire, oamenii de știință au încercat să aprofundeze și mai mult acest subiect, să afle de ce RH-ul negativ este atât de puțin răspândit și au ajuns la o concluzie spectaculoasă.

Indiferent de grupa de sânge, dacă o persoană are RH negativ, înseamnă că originile acesteia sunt extraterestre, susțin unii specialiști, care au și publicat lucrări pe această temă.

Medicina tradițională ne spune în acest moment că Rh-ul negativ arată dacă o persoană are sau nu o anumită proteină în celulele roşii. Dacă nu are factorul Rh înseamnă că este Rh negativ, iar dacă îl are este Rh pozitiv.

Acest tip de RH, adică cel negativ este considerat oficial drept o mutaţie de „origini necunoscute”, care s-a petrecut iniţial în Europa, mai exact la populația nordică, preponderent în Suedia.

Oamenii cu RH negativ au abilități extraordinare

Unii cercetători mai nonsconformiști susțin că în urmă cu peste 35.000 de ani ar fi existat o mutație genetică la nivelul speciei umane și atunci a apărut pentru prima dată acest tip de sânge extrem de special. Cei care au RH negativ sunt ei înșiși mai speciali și ar avea capacități extrasenzoriale.

Unii oameni de știință spun că s-ar fi folosit ADN de proveniență extraterestră, care a fost combinat cu cel al unei maimuțe și astfel ar fi apărut omul de Neanderthal.

De atunci și până în zilele noastre, cei care au Rh negativ au trăit pe Terra, dar au arătat de-a lungul timpului abilități ieșite din comun. De exemplu, iar acest lucru a fost deja demonstrat, în cazul sarcinii, celulele de la făt pot evada în sângele mamei și atunci se poate produce o respingere pentru că sunt catalogate drept diferite. În cele mai multe dintre cazuri, acest fenomen duce la avort spontan, motiv pentru care teoria ADN-ului extraterestru este luată încă o dată în calcul.

Femeile care au RH negativ, de multe ori nu reușesc să ducă mai multe sarcini, mai ales dacă acestea sunt concepute la intervale mai mari de timp.