OMV oferă gratuit clienților acest lucru! Iată ce ai de făcut. Nici nu trebuie să mergi în benzinării

de:
13 mai 2023
OMV oferă gratuit clienților acest lucru! Iată ce ai de făcut. Nici nu trebuie să mergi în benzinării

Vine weekend-ul, iar odată cu el, OMV Petrom pregătește o super ofertă pentru clienții săi. Nu trebuie decât să ai câteva minute libere, iar mai apoi te bucuri de premii.

OMV Petrom lansează o nouă ofertă. Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular din aplicația OMV MyStation. După ce completezi toate câmpurile necesare, primești instant 100 de puncte.

Iar aceste puncte îți vor folosi mai devreme sau mai târziu atunci când încarci în benzinăriile din întreaga țară, așa că mai bine te grăbești și profiți de moment.

„Ziua începe astăzi cu o veste bună. Spune-ne părerea ta despre aplicația OMV MyStation, completând chestionarul din secțiunea „Sondaje” regăsită în tab-ul „Mai mult”, și primești instant 100 de puncte. Easy-peasy!”, anunță OMV Petrom.

Iar asta nu este singura ofertă pe care compania o pune la dispoziție clienților. Până la data de 30 iulie, oricine poate achiziționa numeroase produse din benzinării la prețuri imbatabile.

Oferta OMV Petrom pentru clienți

Din ofertă fac parte mai multe produse de călătorie de la Mandarina Duck. Le poți achiziționa cu reduceri de până la 80%, dacă alegi să alimentezi sau să cumperi din benzinării de 40 de lei.

Un punct primești pentru 40 de lei cheltuiți, iar la 10 puncte acumulate te poți bucura de reducerea mult visată. Iar pentu că vacanța se apropie, mai bine te bucuri de această ofertă.

”Până pe 30 iulie 2023, te poți bucura de gențile de călătorie Mandarina Duck la super prețuri:​ La fiecare 40 de lei cheltuiți în stațiile OMV, primești un punct sub formă de sticker sau în format digital în aplicația OMV MyStation.

La 10 puncte acumulate poți achiziționa un produs Mandarina Duck din campanie, cu reducere de până la 80%, în limita stocului disponibil;​​ Dacă punctele au fost acumulate în aplicația OMV MyStation, poți beneficia de o reducere extra de 10% din prețul promoțional”, este oferta lansată de cei la OMV Petrom în această vară.