OMV Petrom le dă BANI clienților care fac acest lucru! E valabil în toate benzinăriile. Timpul e limitat

de:
08 mai 2023
OMV Petrom le dă BANI clienților care fac acest lucru! E valabil în toate benzinăriile. Timpul e limitat

OMV Petrom le dă bani celor care vin în benzinăriile din țară. Este adevărat, iar de acest lucru pot beneficia toți clienții. Totuși, timpul e limitat.

Cei de la OMV sunt hotărâți să atragă un număr record de clienți. Să nu uităm că după scandalul Schengen, compania a fost pusă într-o situație nu tocmai plăcută.

De atunci prețurile au început să scadă la pompe și fel de fel de oferte, unele mai tentante ca altele au apărut. Iată că de această dată, mulți vor fi tentați să alimenteze din aceste benzinării.

Ce ofertă lansează OMV Petrom și cum poți că iei bani de la benzinărie? În primul rând trebuie să ai aplicația OMV MyStation înainte de toate.

Mai apoi, cei care merg în benzinăriile OMV Petrom începând cu 1 mai și până pe 30 iunie și alimentează de 500 de lei primesc 25 de lei din partea benzinăriei, sub formă de cupon, în aplicație, pentru următoarea alimentare.

Cine nu poate beneficia de oferta OMV Petrom

Nu este deci deloc complicat să faci rost de niște bani de la OMV Petrom. Singura problemă în ofertă este că cei care au rezervoarele mici, cum de altfel multe mașini din România le au, au șanse slabe să beneficieze de o astfel de ofertă.

În general, la prețurile actuale, un full la o mașină cu un motor mic nu depășește 400 de lei. Astfel, cel mai probabil mulți clienți ar putea să rateze oferta.

”Știm cât de importantă este calitatea carburantului pentru tine și mai știm că e important să-i răsplătim pe cei care ne aleg iar și iar. Așa că, în perioada 1 mai – 30 iunie 2023, la fiecare 500 lei cheltuiți pentru alimentare, noi îți dăm 25 lei sub formă de cupon în app pentru următoarea alimentare. Tot ce trebuie să faci este să scanezi cardul din aplicația OMV MyStation”, anunță compania.