OMV Petrom oferă gratis acest produs clienților! Iată ce trebuie să faci de urgență pentru a-l primi. Timpul e limitat

de:
07 apr. 2023
OMV Petrom oferă gratis acest produs clienților! Iată ce trebuie să faci de urgență pentru a-l primi. Timpul e limitat
Tankstellen, Forecourt

OMV vine cu o ofertă pentru clienții săi de nerefuzat. Oricine poate să câștige un produs la care mulți doar visează. Promoția este însă una limitată.

OMV Petrom știe cum să își țină clienți aproape. Iar aici vorbim fie despre persoanele fizice, fie despre firme. Dovada cea mai clare este noua ofertă lansată de reprezentanții grupului, care cu siguranță îi va tenta pe mulți.

Cei care comandă cardul OMV pentru afacerea lor până la data de 15 aprilie se bucură de beneficii uriașe. Despre ce vorbim? Premiul este un iPad Pro 12.9, iar trei norocoși îl pot câștiga.

De asemenea, cei care comandă cardul OMV pentru afaceri scapă de grija bonurilor pierdute, bani cash și nu numai. Cardul poate fi comandat online și oricine are o afacere poate să îl folosească fără griji, după cum transmit reprezentanții companiei

Noi avantaje pentru cei care alimentează de la OMV Petrom

”Bucură-te de avantajele cardului OMV pentru afacerea ta de succes! Comandă-ți cardul în e-shop până pe 15 aprilie 2023 și poți câștiga unul dintre cele 3 iPad Pro 12.9’’. Fara cash, fara bonuri pierdute, fara griji! Comandă acum, prin magazinul nostru online, cardul OMV care se potrivește nevoilor afacerii tale”, se arată în mesajul celor de la OMV Petrom.

Și n-ar fi prima oară când OMV Petrom vine cu oferte tentante. În luna martie, cei care alimentau din benzinării se puteau bucura de cafele gratuite, deci din partea casei. Pe de altă parte, acest lucru era valabil doar într-un anumit interval orar, iar clienții aveau de respectat niște reguli simple.

Oricine alimenta de minimul 250 de lei între orele 07.00 și 10.00 primea o cafea El Salvador în benzinării. De asemenea, lunar există și numeroase oferte la prețurile de la pompă, dar și la alte produse aflate la vânzare, așa că orice vizită în benzinărie poate să fie în beneficiul clienților.