Patrick Mouratoglou rupe tăcerea despre relația cu Simona Halep. Este răsturnare totală de situație. Toni Iuruc nu vrea să comenteze

de:
15 sept. 2022
Patrick Mouratoglou rupe tăcerea despre relația cu Simona Halep. Este răsturnare totală de situație. Toni Iuruc nu vrea să comenteze
Simona Halep and Patrick Mouratoglou TENNIS : Wimbledon 2022 : 30/06/2022 AntoineCouvercelle/Panoramic PUBLICATIONxNOTxINxFRAxITAxBEL

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc săptămâna trecută, iar odată cu asta, au apărut și zvonuri conform cărora sportiva ar forma un cuplu cu noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou.

Nici Simona Halep și nici Patrick Mouratoglou nu au comentat subiectul, cel puțin până acum, căci antrenorul sportivei a decis să rupă tăcerea și să vorbescă despre alegerile acesteia.

Patrick Mouratoglou nu a confirmat că are o relație cu Simona Halep, însă a dat de înțeles că susține alegerile făcute de sportiva noastră. Mai mult de atât, el povestește că aceasta ar fi epuizată fizic, dar și mental de ultimele întâmplări.

„Cred că a fost complet epuizată, fizic, dar mai mult mental. Am început să lucrăm împreună în aprilie și s-au instalat multe schimbări. Nu mi-aș fi dorit să se întâmple majoritatea dintre ele. Este alegerea ei. Dar ea a făcut multe schimbări, pentru că asta este personalitatea ei. Simona e foarte generoasă în eforturi și dă 100% tot timpul”, a mărturisit antrenorul.

Patrick Mouratoglou este alături de Simona Halep din aprilie și a văzut evoluția ei. Nu știe cum era înainte, cert este că sportiva se antrenează destul de mult și își dorește să evolueze în continuare.

Cât despre atacul de panică de la Roland Garros, antrenorul sportivei spune că aceasta a vrut prea mult de la ea, s-a stresat, drept urmare a clacat.

Simona Halep a suferit un atac de panică

”Ea a muncit mult mai mult decât oricând. Nu știu cum era înainte, dar din ce am auzit de la ea și de la antrenorul ei de fitness, a muncit foarte, foarte, foarte mult alături de mine. Ea a decis să meargă cu mine sută la sută și pentru că a vrut să aibă în echipă oameni care lucrează cu mine, deci multe schimbări.

Atacul de panică de la Roland Garros a fost pentru că a vrut să facă totul prea bine și a dus prea mult stres pentru a face față. Dar acesta a fost primul semnal că a fost dificil din punct de vedere mental. Apoi s-a descurcat bine. A jucat o mulțime de turnee pentru că trebuia să joace, trebuia să o facă pentru a avea meciuri în picioare”, a mai dezvăluit el.

Patrick Mouratoglou povestește că nu a încercat să schimbe modul de joc al Simonei Halep ci doar a făcut câteva ajustări, care să o ajute în fiecare etapă.

”Nu am schimbat modul în care joacă, dar am făcut câteva ajustări, așa că este ceva nou. Știam unde vrem să mergem, dar ne adaptăm la situație în fiecare etapă, iar asta a fost corect să facem în acel moment. Bineînțeles că, din cauza asta, în semifinalele de la Wimbledon, ea era foarte epuizată din punct de vedere emoțional”, a mai mărturisit Patrick Mouratoglou pentru I News.

Nu știm cum va reacționa Toni Iuruc în momentul în care va afla că fost sa soție a ajuns să fie epuizată psihic de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni de zile.