Pepe pune tunurile pe Oana Zăvoranu. Artistul a povestit abia acum ce a putut să-i facă fosta sa soție

de:
19 oct. 2021
Pepe pune tunurile pe Oana Zăvoranu. Artistul a povestit abia acum ce a putut să-i facă fosta sa soție

Pepe a divorțat recent de cea de a doua soție, Raluca Pastramă, însă această separare nu se compară nici pe departe cu ce a trăit în procesul de divorț cu Oana Zăvoranu. De abia acum a povestit ce se întâmpla în acele momente.

Dacă vă gândeați că divorțul dintre Oana Zăvoranu și Pepe s-a finalizat benefic pentru ambele părți, vă înșelați amarnic, căci doar actrița a avut de câștigat din întreg show-ul.

Cu alte cuvinte, Pepe a mărturisit recent că a  pierdut o mulțime de lucruri personale, majoritatea cu valoare sentimentală atunci când s-a despărțit de Oana Zăvoranu.

Deși a depus plângere la poliție, nic măcar oamenii legii nu au reușit să-i recopereze bunurile, lucru care l-a dezamăgit în ciuda dovezilor pe care le avea.

Ce i-a făcut Oana Zăvoranu

Ba mai mult de atât, artistul spune că pe lângă lucrurile cu valoare emoțională a mai fost vorba și de mobilă, el având chiar și filmări care i-au susținut ipoteza, dar dosarul a fost închis fără nicio lămurire.

”Vii, imi iei totul din casa, din proprietatea mea si nu se intampla nimic. Am facut plangere: televizorul ala e de la mama, a disparut, uite actele lui. Ai filmare cand l-au luat. Mobila asta e cumparata de mine, pentru ca era casa si era sediu de firma, uite facturile. Unde e mobila? Nu stiu.

Pai uite filmare cum au bagat-o in masina cu numarul cutare. Nimic! S-a clasat, s-a inchis dosarul. Si pe ce ne legam? Nu ai masca, amenda! Daca ma prinzi cu radarul, nu ajunge permisul la Udristei si eu sunt in ziar, ma dai exemplu. Dar nu trebuie sa va fac si eu de c$%$t cand sunteti de c$%$t?”, a mărturisit Pepe recent.

”Nu mai am nimic de atunci!”

Pepe a mai povestit că Oana Zăvoranu ar fi făcut totul prin intermedul anumitor persoane, iar bunurile care au fost sustrase aveau o valoare financiară destul de mare.

Artistul se arată oripilat de modul în care statul român a reacționat în această situație, având în vedere investițiile pe care el le-a făcut în perioada în care era căsătorit, fără a mai exista posibilitatea să rămână cu ceva.

”Deci mie mi-au luat toata casa atunci, nu zic ca a luat-o Zavoranca personal. Oamenii pe care i-a trimis ea, au plecat cu toate lucrurile mele.  Aveam si casa asigurata. Asigurarea ce mi-a zis? Sa va zica Politia! Faceti-va asigurari! Eu am incercat sa fiu cat mai normal la cap! Dezamagirile mele sunt tot pentru institutiile statului! Penibil! Imi pare rau de amintirile mele, nu mai am nimic. Mi-a cerut recent o televiziune o poza cu mine de cand eram mic! Nu mai am! Nu vorbesc despre o geaca de piele pe care am dat multi bani, vorbesc despre o bratarica primita cadou de la mamaie. Nu mai am nimic de atunci! Financiar erau bani multi!”, mai povestește Pepe.

De ce a tăcut până acum

Probabil vă întrebați de ce această situație nu a fost făcută publică în atăția ani distanță de la divorț. Pepe are o singură explicație: scârba. El povestește că bunurile respective nu erau obiecte de partaj, ci lucruri personale pe care le deținea încă dinainte de a se căsători cu Oana Zăvoranu.

Cu alte cuvinte, ele nu trebuiau împărțite, ci doar returnate, aceasta fiind și motivul plângerii, însă nici așa, Pepe nu a reușit să obțină nimic.

”S-au intamplat lucrurile astea de ani de zile si nu am zis nimic. Stii de ce? Ca mi-e scarba de ei! Uite ca le spun, dar le spun la mine acasa, aici! Nici nu erau obiecte de partaj, erau bunurile mele personale de dinaintea casatoriei. Noi nu aveam de impartit nimic legal, nu am acumulat nimic in timpul casatoriei.

Nu aveam ce sa impartim! Si eu atunci am facut plangere pentru ale mele personale, am predat atunci imagini de la televiziunile care au filmat, uite cine le-a luat, unde le-a dus, cu numere de masini, cu tot. S-a intamplat ca le-a luat declaratii tuturor si au spus nu stiu. S-a clasat dosarul”, a povestit artistul.