Produsul de la Dedeman care costă nici 30 de lei! E la ofertă și mulți așteptau momentul. Stocurile sunt mici, însă

de:
14 mai 2023
Produsul de la Dedeman care costă nici 30 de lei! E la ofertă și mulți așteptau momentul. Stocurile sunt mici, însă

Dedeman bagă la ofertă numeroase produse pe care nu trebuie să le ratezi. Prețurile sunt reduse la maxim, așa că mai bine te grăbești și mergi direct în magazine.

Dacă mergi la Dedeman cu 100 de lei poți achiziționa numeroase produse. Iar pentru cei care au nevoi mai mari, de diferite ustensile de grădină și aici există numeroase reduceri. Toate acestea sunt menționate în catalogul publicat de marele magazin de bricolaj.

Ce găsești la Dedeman în luna mai? Începem cu o mașină de tuns iarbă. Cei care stau la curte au cu siguranță nevoie de ea acum. Prețul pentru o bucată este de 269 de lei, redus de la 317 lei.

Iar un alt produs interesant este tractorașul de tuns iarbă. Acesta poate fi achiziționat cu 17.498.08 lei bucata, de la 18999 lei. Accesibilă la preț este și motocositoare pe benzină. Aceasta costă 3997, 98 lei, de la 4299 lei bucata.

Ofertele Dedeman pe care nu ai cum să le ratezi

De asemenea, românii care caută o foarfecă pentru grădină, au varianta de foarfecă pe benzină, care costă 879 lei bucata, preț redus de la 959 lei. Totuși sunt și soluții mai accesibile.

La Dedeman se mai găsește și foarfeca simplă care costă 99 lei. Și mai ieftină este foarfeca la 28, 79 lei bucata. Un aparat de legat vița de vie și pomii fructiferi de la Dedeman în schimb costă 79 lei bucata, redus de la 99 lei.

Iar prețurile imbatabile nu se opresc doar aici. Un balansoar poate fi achiziionat la prețul de 399 lei bucata, de la 599 lei. Iar din oferta Dedeman mai face parte și pavilionul de grădină, pentru cei care vor un decor deosebit.

Acesta se vinde cu 999 lei bucata, de la 1399 lei bucata. Tot în catalogul Dedeman, la prețuri mici,  se mai găsesc și seturi de masă cu scaune, bancă pentru grădină sau chiar produse pentru copii, precum cort sau tobogan.