Produsul de top de la Dedeman redus doar la 70 lei! Oferta e limitată. Toți romanii îl vor adora

de:
06 mai 2023
Produsul de top de la Dedeman redus doar la  70 lei! Oferta e limitată. Toți romanii îl vor adora

Dedeman dă startul unor noi oferte valabile până la finele lunii aprilie. Dacă ești părinte, ai curte și vrei ca cei mici să fie activi, acest produs care costă doar 70 de lei îți va fi de mare ajutor.

Ce găsești la Dedeman până la finalul lunii aprilie? De la dale de grădină, flori, televizoare, până la diferite accesorii de care sigur ai nevoie.

Iar pentru cei mici, Dedeman pune la dispoziție fel de fel de produse, precum tobogane, ori corturi. Astfel, un tobogan pentru copii costă doar 119 lei.

O trambulină tot pentru copii costă doar 649 lei, în timp ce un cort copii tip căsuță este mai ieftin ca oricând. Acesta poate fi achiziționat pentru doar 69 de lei.

Mai departe, un cort din bumbac mai înalt cu franjuri, tot pentru copii, costă doar 199 lei, prețul fiind redus. La adulți avem și mai multe produse interesante.

Produsele de la Dedeman reduse enrom de retailer

O masă fixă de grădină a fost redusă la 129 lei, iar o umbrelă, tot pentru grădina ta, costă doar 2019. Și balansoarul este la reducere. Aceasta poate fi achiziționat pentru doar 879 lei.

Iar pentru cei care vor un se modern de masă cu șase scaune, pentru a-și primii oaspeții de 1 mai, vor avea de scos din buzunar 1.899 lei.

La Dedeman mai găsim și un set de berărie cu două bănci și o masă, care costă 759 lei. Din oferta Dedeman mai fac parte și scaunele de grădină, ori de terasă pliante.

Un astfel de produs costă 269 lei la Dedeman până la finalul lunii aprilie. Iar dincolo de aceste produse, cei care ajung la Dedeman au șansa să cumpere și diferite accesorii de grădină precum furtun, dale, pământ pentru flori, dar și diferite plante.

De asemenea, îngrășământul e și el la reducere, alături de un grătar generos pentru curtea ta, pe care poți să îl folosești de 1 mai.