Produsul de la Dedeman redus la maxim. Oferta e limitată. Costă mai puțin de 90 de lei, deși prețul era mult peste

de:
12 mai 2023
Produsul de la Dedeman redus la maxim. Oferta e limitată. Costă mai puțin de 90 de lei, deși prețul era mult peste

Dedeman a lansat noi oferte în luna mai. Iar cei care vor o casă cu adevărat inteligentă se bucură de super prețuri la anumite produse. 

Dacă vrei o casă inteligentă trebuie neapărat să ajungi în magazinele Dedeman în luna mai. Ai super oferte la anumite accesorii care îți vor face viața cu mult mai simplă.

Începem cu o yală inteligentă PNI SafeHome PTY500BL. Aceasta este recomandată pentru pensiuni, hoteluri sau locuințe închiriate pe platforme precum Airbnb  și costă doar 900 de lei.

Ce face acest dispozitiv? Permite accesul într-o casă, ori într-un apartament cu amprentă, PIN, card, cheie sau aplicația de mobil Tuya Smart. De asemenea, doar din simpla aplicație pot fi generate parole temporare sau parole dinamice cu utilizare unică și valabilitate limitată, care pot fi comunicate de la distanță persoanei aflate în fața ușii.

Yala este compatibilă cu asistenții vocali digitali Google Assistant și Amazon Alexa, așa că cei care o vor achiziționa nu vor regretata deloc.

Mergem mai departe la un alt produs pe care mulți români îl așteptau și care nu costă nici măcar 90 de lei. Este vorba despre un senzor wireless smart de gaz, modelul PNI SafeHouse HS110.

Produsele Dedeman pe care mulți clienți le așteptau

Conform informațiilor de pe site-ul Dedeman, acesta este compatibil cu sistemul de alarmă PNI SafeHouse HS550, pentru care este disponibilă o aplicație dedicată pentru smartphone. De asemenea, tot aici, utilizatorii pot vedea informații în timp real. Datele sunt afișate și pe display-ul de care dispune senzorul.

Iar un alt dispozitiv util într-o casă inteligentă este întrerupătorul touch cu telecomandă Livolo VL-C7-C1/701R-13. Dispozitivul, pentru interior, care se vinde la Dedeman și e la ofertă este realizat din sticlă lucioasă și are indicator On/Off (On: roșu, Off: albastru).

Prețul este de doar 172 de lei, iar întrerupătorul poate fi pornit sau oprit prin atingerea cercului de pe sticlă sau din telecomanda dedicată. Are formă de breloc și poate fi atașată la chei și e și simplu de utilizat.