Produsul de la LIDL după la care mulți români au așteptat reducerile. Acum prețul a scăzut enorm, dar stocul e limitat

de:
06 mai 2023
Produsul de la LIDL după la care mulți români au așteptat reducerile. Acum prețul a scăzut enorm, dar stocul e limitat

LIDL bagă pe rafturile magazinelor un produs după care mulți clienți tânjeau. E și la reducere, iar mulți au nevoie de el în special primăvara. 

Este bine cunoscut faptul că la LIDL găsim numeroase produse, de la cele de îngrijire personală, până la haine, mâncare, accesorii pentru casă și nu numai.

De această dată, bărbații care merg la LIDL se bucură de numeroase unelte de la Parkside. Oferta intră în vigoare de săptămâna viitoare și există două produse l care mulți doar visau.

Prețul e mai mult decât accesibil, iar dotările sunt și ele pe măsură. Astfel, cei care merg la LIDL găsesc o sculă 3-în-1 de la Parkside. Este vorba despre un singur dispozitiv care este mașină de înșurubat/găurit, fierăstrău sabie și mașină multifuncțională.

De asemenea, produsul de la LIDL vine cu o baterie și costă doar 249 de lei. Dispozitivul devine un alt tip de sculă prin schimbarea capătului. Mai trebuie știut și că dispozitivul are reductor cu două trepte: 0–400 rpm sau 0–1.350 rpm.

Produsul de la LIDL care apare în magazine de joi

Totodată, sunt disponibile, de asemenea, 19 trepte de cuplu pentru înșurubare și o treaptă specială de găurire. Cuplul maxim este de 35 Nm. Scula Parkside are 20.000 de vibrații la mersul în gol.

Iar un alt produs tot de la Parkside este o lampă LED cu baterie, de tip pistol, care va costa 60 de lei de săptămâna viitoare. Conform catalogului LIDL,  capul de iluminat va putea fi reglat în 12 poziții.

Mai mult de atât, dispozitivul include un cârlig rotativ pentru agățare. Nici acest produs nu vine cu baterie și încărcător. Și totul de când putem merge în magazine să ne bucurăm de oferte?

Mai sunt doar câteva zile. LIDL precizează că toate produsele Parkside și nu numai, ajung în magazinele companiei joi, 4 mai. Astfel, avem suficient timp să ne facem lista de cumpărături