Produsul LIDL care costă doar 3 lei. Reduceri masive înainte de 1 mai. Stocurile sunt limitate

de:
25 apr. 2023
Produsul LIDL care costă doar 3 lei. Reduceri masive înainte de 1 mai. Stocurile sunt limitate

LIDL lansează un nou catalog viabil până la finalul săptămânii. Un produs pe care mulți români îl au pe lista de cumpărături e la reducere și costă doar 3 lei.

LIDL vine cu noi oferte pe care nu trebuie să le ratezi în niciun caz. De la mezeluri, pâine, detergent de vase, până la iaurturi, toate aceste produse sunt la reducere.

Și totuși ce poți să cumperi cu până la 10 de lei de la LIDL? În primul rând faimosul iaurt Milbona. Acesta este redus și cost doar 2,99 lei. Deci nici 3 lei nu trebuie să plătești pentru el. Ca să nu mai vorbim de faptul că este delicios.

Trecem mai departe, unde pâinea multicereale este și ea redus și cost doar 3,99 lei, conform catalogului LIDL valabil până la finalul acestei săptămâni.

La reducere mai este și detergentul de vase concentrat, de care sigur ai nevoie în bucătăria ta. Acesta costă doar 4,79 lei, adică este redus cu 40%. Prețul anterior era de 7,99 lei.

Oferte tentante la LIDL

Diin oferta LIDL mai fac parte și cârnații cabanoși. Aceștia costă doar 10,99 la LIDL în această săptămână. Iar pentru cei care vor un mic dejun în stil american, bacon de porc costă doar 10,99.

Și brânza Gouda, adorată de mulți clienți este la reducere. Aceasta costă doar 11,99 lei. Pentru a beneficia însă de toate aceste oferte, nu uitați de LIDL Plus.

Clienții trebuie să activeze cupoanele din aplicație înainte de a merge la cumpărături la LIDL. De asemenea, cardul LIDL Plus trebuie și el scanat la casa de marcat. Doar așa te poți bucura de ofertele pe care retailerul le pune la dispoziție în următoarele zile.

”Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! 🎁 Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat”, se arată în anunțul oficial al celor de la LIDL România.