Produsul super popular de la LIDL care a fost redus la doar 1 leu! Ofertă de excepție după Paște. Cât va fi valabilă

de:
21 apr. 2023
Produsul super popular de la LIDL care a fost redus la doar 1 leu! Ofertă de excepție după Paște. Cât va fi valabilă

LIDL aduce noi oferte după Paște. De la produse pentru atelier, până la alimente, fructe, dar și legume la prețuri imbatabile.

LIDL Români a publicat noul catalog cu oferte. Iar prețurile sunt chiar pentru orice tip de buzunar. Ce poți cumpăra cu până la 10 lei? Numeroase produse de care cu siguranță vei avea nevoie, fie pentru un meniu de dimineață, fie pentru casă.

Astfel, conform catalogului LIDL, ceapa verde costă doar 1,29 lei legătura. La reducere avem și humus, care costă doar 3,79 lei. De asemenea, pe rafturile LIDL la ofertă se găsește și șunca de pui Pikok, care costă doar 11,99.

Iar pentru o seara romantică, LIDL are la ofertă și vin roșu sec Bordeaux. O sticlă costă 9,69 lei. Mai departe, pieptul de pui dezosat fără piele se vinde cu 2,65 lei suta de grame.

Ofertele LIDL care nu merită ratate

Pentru cei care au de meșterit în curte ori în casă, LIDL aduce noi unelte de la Parkside. Acestea se găsesc în toate magazinele din țară, iar cei care au card LIDL Plus pot avea parte și de alte surprize. Nu uitați nici de cupoanele pe care retailerul le oferă săptămânal clienților.

La capitolul produse ar fi bine să știm și despre deliciile franțuzești care se regăsesc la LIDL în următoarele zile. Și acestea au prețuri cât se poate de accesibile, astfel că ar fi păcat să le ratăm.

”Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de marți! Ai nevoie de unelte noi pentru atelierul tău ?

Te așteptăm de marți cu articolele #Parkside potrivite. Descoperă-le pe toate aici! Bonjour! Hai pe la noi să descoperi deliciile în stil franțuzesc pe care ți le-am pregătit săptămâna aceasta!”, se arată în anunțul făcut de LIDL România.