Radu Vâlcan semnează cu PRO TV? Gestul șocant făcut de prezentatorul Antena 1

13 oct. 2021
Radu Vâlcan semnează cu PRO TV? Gestul șocant făcut de prezentatorul Antena 1

Am putea vorbi despre o trădarea în televiziune sau nu? Radu Vâlcan lămurește zvonuriel conform cărora ar vrea să semneze cu PRO TV, lăsând deoparte trustul Antena 1 cu care a colaborat ceva timp.

Toate zvonurile referitoare la plecarea lui Radu Vâlcan de la Antena 1 au venit după gestul făcut de prezentatorul tv. Acesta a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV și a lăsat loc de interpretări.

Chiar el mărturisește că este conștient de confuzia care a fost creată și mai povestește că într-adevăr, ar fi negociar cu cei de la PRO TV.

”Discuțiile despre plecarea mea au venit ca a fost o confuzie cumva, pentru că am fost la emisiune, la Măruță. Acolo am ajuns după negocieri, vorbit, totul se rezolvă, dar ,într-adevăr, s-a creat confuzia asta și lumea nu mai știa”, a mărturisit Radu Vâlcan, pentru fanatik.ro.

Pleacă sau nu de la Antena 1

Prezentatorul tv nu se gândește în niciun caz să părăsească Antena 1. Radu Vâlcan a dezvăluit că 100% va rămâne în trustul de presă, ba chiar se pregătește pentru filmările la Insula Iubirii.

Oricum ar fi, zvonurile legate de plecarea sa au fost spulberate. Radu Vâlcan e hotărât să rămână la Antena 1 și să impresioneze publicul în continuare din postura de prezentator.

”Nu este nimic adevărat, 100%, voi rămâne în Antena 1. Ne pregătim de Insula Iubirii. Nu știu când vom filma, astea sunt discuțiile, e situația asta pandemică și totul e relativ. Dar au dat cei din Antena anunțul că se pregătește un nou sezon, oamenii lucrează deja”, a mai mărturisit vedeta Antena 1.