Demisie la Antena 1. Vedeta trustului de presă pleacă după 12 ani de colaborare

05 oct. 2021
Demisie la Antena 1. Vedeta trustului de presă pleacă după 12 ani de colaborare

Cutremur la Antena 1 după ce vedeta trustului de presă și-a anunțat demisia. După 12 ani de colaborare cu trustul de presă, ea a decis să meargă înainte, schimbându-și complet stilul de viață.

Ionela Lucan, cea care prezenta ediția matinală a Observatorului în weekend îș ia adio de la trustul Intact Media, după 12 ani în care a făcut parte din echipă.

Decizia nu a fost luată de azi pe mâine, după cum mărturisește chiar ea. Au fost luni de zile la activ în care s-a gândit ce are de gând să facă, iar în final, plecarea a fost cea mai bună opțiune.

”Dragilor, impartasesc cu voi o decizie pe care am luat-o foarte greu si pe care o cantaresc de luni de zile dar pana la urma lucrurile s-au ales pur si simplu: ma despart de Observator dupa mai bine de 12 ani, timp in care am trecut prin toate starile posibil, am strabatut tara in cautare de stiri si, de multe ori, si continentul”, a mărturisit Ionela lucan pe Facebook.

Ce va face după demisia de la Antena 1

Dacă vă întrebați cu ce se va ocupa fosta vedetă a Observatorului după plecarea de la Antena 1, ei bine, ea povestește că își dorește un alt ritm de viață alături de familia sa, fără a preciza însă despre ce e vorba.

Orcum ar fi, Ionela lucan spune că telespectatorii vor rămâne pe mâini bune și vor afla în curând cine va prezenta mai departe jurnalul în diminețile de weekend.

”Motivele sunt mai multe dar principalul are legatura cu faptul ca am hotarat, alaturi de familia mea, sa testam un alt ritm de viata. Va las pe maini foarte bune, colegii mei vor anunta in curand cine va prezenta mai departe jurnalul in diminetile de weekend. Eu va multumesc pentru atentie si va doresc vizionare placuta. Pe curand”, a mai scris Ionela Lucan.