Micul dejun poate deveni monoton la un momendat, iar din lipsă de timp e foarte greu să faci o schimbare privind meniul zilnic. Cum ouăle sune nelipsite în prima masă a zilei. Iată rețeta pentru cea mai bună omletă grecească.
Omleta grecească este pufoasă, bogată în proteinele necesare pentru întreaga zi, iar cu această rețetă o poți prepara în doar cinci minute. Cât despre gust, este unul pe măsură!
La foc mic se încinge încet untul într-o tigaie, de preferat ceramică, pentru a se evita lipirea.
Se bat bine ouăle, apoi adaugă apa minerală și se amestecă noua compoziție.
Toarnă apoi ouăle în tigaie amestecându-le continuu cu o spatulă.
Când omleta începe să se închege, adaugă roșia și apoi brânza feta. Amestecă puțin și las-o încă un pic la făcut, amestecând din când în când. Pentru un gust mai intens poți adăuga oregană deasupra, sau puțin mărar.