S-a aflat adevărul! Cine l-a ajutat de fapt pe Zanni să câștige Survivor România sezonul trecut? Lovitură fatală pentru Kanal D

14 aug. 2022
S-a aflat adevărul! Cine l-a ajutat de fapt pe Zanni să câștige Survivor România sezonul trecut? Lovitură fatală pentru Kanal D
Zanni, îmbrățișând-o pe Ana Porgras în Marea Finală

Zannidache a fost încă de la debutul competiției unul dintre favoriții la marele trofeu Survivor România. Acesta a intrat în conflict cu Jador și la scurt timp a fost votat în număr mare de public. A urmat apoi o serie de suișuri și coborâșuri în ceea ce privește numărul susținătorilor, dar a fost mereu în top.

Zanni a câștigat trofeul Survivor România și premiul în valoare de 50.000 de euro în fața Războinicului Andrei Dascălu sezonul trecut. Însă nu ar fi reușit să primească numărul necesar de voturi, dacă nu ar fi beneficiat de susținerea a doi dintre cei mai iubiți artiști ai momentului.

Alex Velea și Antonia l-au susținut intens pe Zanni

Alex Velea și Antonia i-au făcut intens campanie pe rețelele de socializare și și-au rugat fanii să-l voteze. Cei doi chiar s-au intitulat părinții adoptivi ai lui Zanni, care a fost părăsit la naștere de mama sa. El a crescut practic la orfelinat și a încercat să-și croiască un drum în viață singur.

Norocul lui s-a numit Alex Velea. I-a scris un mesaj pe Instagram, la care nu se aștepta să primească vreodată răspuns. Dar surpriză, a fost invitat la studio și apoi intens promovat de mentorul său.

Zanni a participat și la Chefi la Cuțite, iar apoi selecția lui la Survivor România a venit tot ca urmare a colaborării cu Alex Velea, care are mare grijă de băieții lui de la Golden Boy Society. Relația acestuia cu Kanal D a contat enorm. Doar că apoi Alex Velea și Antonia au apărut la PRO TV la Masked Singer România, iar Zanni a fost și el prezentator la Survivor ExtraShow, după ce a crescut ca vedetă la postul turc.

Alex Velea, trădat de alți doi băieți pe care i-a promovat la Survivor România

Mario Fresh și Lino Golden au primit și ei același sprijin de la Alex Velea, dar apoi aceștia nu numai că l-au trădat, dar au declanșat și un scandal prin care au încercat să-i șifoneze imaginea celui care i-a ridicat când erau nimeni.

De aici practic a pornit și conflictul Antoniei cu Cătălin Măruță, care s-ar fi folosit de numele ei și al iubitului său pentru a face audiență. Trebuie menționat că Mario Fresh a scos o piesă cu Andra după despărțirea de Alex Velea, ceea ce a fost interpretată ca o oarecare trădare.

Zanni pare recunoscător pentru tot sprijinul primit de la mentorul său. Rămâne de văzut dacă va rămâne același tânăr cu suflet curat, care s-a prezentat la Survivor România.