Se dau 1600 de euro pe an pentru acești români. Trebuie să îndeplinească doar o banală condiție. Sunt bani care vin stând degeaba

de:
11 apr. 2023
Se dau 1600 de euro pe an pentru acești români. Trebuie să îndeplinească doar o banală condiție. Sunt bani care vin stând degeaba

Știai că poți să primești 700 de lei de la stat dacă alegi să locuiești într-un sat? Suma este acordată lunar, iar oportunitatea este una cât se poate de interesantă.

Dacă vrei să începi o nouă viață, într-o altă țară, poți să faci acest lucru. Iar autoritățile te ajută cu un venit suplimentar de 145 de euro pe lună, adică în jur de 700 de lei.

Ce țară face un astfel de gest? Spania, mai exact autoritățile din satul Rubia. Acest sat se află în nord-vestul Spaniei și este unul destul de mic. Iar pentru că populația a devenit la rândul ei destul de mică, autoritățile au găsit soluția perfectă.

Se dau 1.600 de euro anual pentru cei care vor să trăiască în Rubia. Satul este însă unul cât se poate de interesant. Cei care aleg să locuiască aici se bucură de un peisaj pitoresc și de multă liniște.

De asemenea, dacă faci un astfel de pas trebuie să știi că nici locuințele nu sunt prea scumpe. Astfel, poți să îți achiziționezi o casă decentă cu doar 20.000 de euro.

Cine poate să primească 700 de lei pe lună

Iar pentru cei care vor o locația mult mai mare, cu o curte pe măsură prețurile sunt tot de ordinul zecilor de mii de euro. Practic cu mult mai ieftin decât în România.

Și cine se poate muta în Rubia și să încaseze banii? Oricine, de la turiști, până la oameni din Spania care vor să profite de această oportunitate.

Autoritățile vor să repopuleze zona respectivă, iar această metodă ar putea să atragă un număr record de persoane. Ce afaceri poți derula în această zonă?

În general, afacerile locale se bazează pe agricultură, dar și pe apicultură. Astfel, dacă te descurci în acest domeniu, s-ar putea să reușești să faci bani frumoși în această zonă. De altfel, satul, dar și zonele de lângă sunt cunoscute pentru produsele lor tradiționale și de calitate.