Se închid toate magazinele Dedeman? E răsturnare totală de situație. Ce plan au frații Pavăl

de:
28 apr. 2023
Se închid toate magazinele Dedeman? E răsturnare totală de situație. Ce plan au frații Pavăl

Se închid toate magazinele Dedeman? Frații Pavăl au un mega plan și s-ar părea că nu e vorba despre niciun magazin și nici despre vreo mare afacere în domeniul imobiliar.

După ce au reușit să dezvolte unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de bricolaj prezente în România, frații Dedeman au o altă idee măreață.

Conform ultimelor informații din fotbalul românesc, Dragoș și Adrian Pavăl își doresc o fuziune cu CSA Steaua. Cu alte cuvinte, după meciul pierdut în fața Rapidului, Gigi Becali spunea că vrea să se retragă din fotbal.

Iar primul zvon a fost că frații Dedeman vor să cumpere FCSB. Cât cere Gigi Becali pentru club? Prețul de vânzare ar fi 25 de milioane de euro. Și s-ar părea că frații Dedeman, Adrian și Dragoș Pavăl ar fi cumpărătorii.

Asta în condițiile în care cei doi au suficienți bani pentru această achiziție și mai mult de atât, zvonurile spun că au o pasiunea pentru fotbalul românesc.

Frații Dedeman dau lovitura în sport?

Mai mult de atât, ar fi existat și semnale concrete că ar fi dispuși să facă un astfel de pas important. Mai exact, frații Pavăl ar fi vrut să investească la Viitorul Constanța, clubul lui Gică Hagi.

În final însă, doar un parteneriat de susținere pentru Academia Hagi s-a semnat. A urmat apoi o presupusă implicare a fraților Dedeman la CSA Steaua pe fondul procesului de transformare a clubului militar într-o entitate cu sprijin financiar din mediul privat.

Atunci se dorea ca în final, clubul să ajungă în Liga 1. Speculațiile au prins credibilitate în momentul în care noul magazin Dedeman construit în toamna lui 2020 taman în spatele stadionului Steaua, arată prosport.ro.

Rămâne de văzut însă dacă sunt doar niște zvonuri, sau frații Dedeman lasă alte afaceri deoparte și se concentrează pe fotbal. Până acum aceștia activează în petrol, construcții, imobiliare, transport maritim, dar și de alte domenii economice, averea lor estimată fiind de aproape 2 miliar de de euro.