Simona Halep este terminată! Vestea cruntă venită chiar de dimineață. Sportiva nu mai poate face nimic

18 apr. 2023
Simona Halep este terminată! Vestea cruntă venită chiar de dimineață. Sportiva nu mai poate face nimic
Simona Halep Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Sunt opt luni de când Simona Halep nu a mai jucat niciun meci oficial. Ultima pierdută a fost cea de la US Open, pierdută chiar în turul 1 în fața unei jucătoare anonime. La acel moment, obiectivul ei era câștigarea mult râvnitului trofeu. A anunțat apoi că va lua o scurtă pauză și că va reveni cu forțe proaspete la începului lui 2023.

În lunile vacante, Simona Halep trebuia să se recupereze după o operație la nas, dar și după divorțul de Toni Iuruc. Planul său era să se mute în Franța definitiv pentru a fi mai aproape de Patrick Mouratoglou. Totul a fost dat peste cap când a fost anunțată că este suspendată pentru dopaj.

Între timp, românca s-a îndepărtat de antrenorul său, care pare că i-a fost și călău și se luptă pentru a-și dovedi nevinovăția. Mai mulți experți au transmis deja că Simona Halep nu are cum să scape fără suspendare din această poveste. Veștile crunte vin pe bandă, iar ea nu poate face nimic.

Veste cruntă pentru Simona Halep

Deși echipa ei de avocați extrem de scumpi îi promiseseră că va reuși să joace și la Australian Open, turneu care a avut loc în luna ianuarie, se pare că românca va rata și Roland Garros. Termenul procesului său se amână nonstop.

Prezent la meciul dintre FCSB și Farul Constanța, de pe „Arena Națională”, tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a vorbit și el despre cazul fiicei sale. O organizație independentă, Sports Resolutions ar trebui să se pronunțe pe dosar, dar specialiștii spun că verdictul va fi defavorabil, tocmai de aceea se și întârzie atât de mult.

„E bine. Încă nu știm nimic. Cum așteptați dumneavoastră, așa așteptăm și noi. Nu știm ce se întâmplă. Termenul a fost stabilit inițial pe 28, dar din câte am înțeles a fost amânat pentru 30. Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe”, a declarat tatăl fostului lider mondial WTA ziariștilor, la ieșirea de pe stadion, conform gsp.ro.