Șocant! O tânără s-a căsătorit cu propriul tată. Cum a reacțioant sora ei când a auzit motivul

05 nov. 2021
Șocant! O tânără s-a căsătorit cu propriul tată. Cum a reacțioant sora ei când a auzit motivul

Caz șocant într-o familie din SUA, unde o tânără de doar 20 de ani a decis să își unească destinul cu nimeni altul decât tatăl său. Situația a scandalizat întreg orașul, ba chiar i-a șocat și pe oamenii legii, nevoiți să intervină.

Un pariu a distrus vieți, sau cel puțin aceasta este povestea pe scurt a unei tinere din SUA, care după ce a pierdut un pariu cu sora sa a ajuns să se căsătorească cu propriul tată.

Scenariul este de-a dreptul halucinant. Samantha Kershner, în vârstă de doar 20 de ani nu a stat deloc pe gânduri când și-a dat seama că a pierdut pariul așa că s-a dus să-și caute tatăl care a abandonat-o la naștere. Cum l-a găsit, i-ar fi propus direct să se căsătorească, iar bărbatul a acceptat pe loc, scrie Daily Mail.

Travis Fieldgrove, tatăl fetei, a ajuns să aibă sentimente puternice pentru el, iar aceleași lucrui au venit și din partea fiicei sale. Cazul a ajuns însă în atența polițiștilor, care s-au declarat șocați de întreaga situație, având în vedere că a încălcat legea.

Proaspătul soț a ajuns să fie arestat

Tocmai din acest motiv, tatăl și totodată soțul tinerei de 20 de ani a fost reținut de oamenii legii, apoi audiat. Deși au negat vehement că ar fi rude, rezultatele ADN au confirmat că cei doi sunt tată și fiică.

Urmările? Bărbatul a fost arestat și condamnat la doi ani de închisoare. Cât despre pariul misterios dintre cele două surori, polițștii au mărturisit că dorința Samanthei pentru tatăl ei „a provenit dintr-o competiție geloasă cu sora ei vitregă în privința cine ar putea face sex cu tatăl lor”, scrie presa străină.

Travis Fieldgrove și Samantha Kershner