Spală toate fructele și legumele cu bicarbonat de sodiu! Iată ce efect miraculos veți simți apoi în corp

28 iun. 2021
Spală toate fructele și legumele cu bicarbonat de sodiu! Iată ce efect miraculos veți simți apoi în corp

Medicii și specialiștii în nutriție ne recomandă să consumăm cât mai multe fructe și legume, mai ales în perioada verii, pentru a acumula vitaminele atât de necesare corpului. Doar că cea mai mare parte a acestora sunt pline de pesticide și fac mai mult rău organismului decât bine.

Există, însă o soluție pe care o folosesc multe gospodine pentru a scăpa de substanțele toxice. Tot ceea ce trebuie să faceți este să umpleți un vas mare cu apă și să așezați acolo fructele și legumele cumpărate din piață sau de la supermarket.

Spală fructele și legumele cu bicarbonat de sodiu

Adăugați în apă o linguriță de bicarbonat de sodiu și una de sare și lăsați-le să se dizolve. Puteți presăra puțin praf chiar și pe legume și fructe. Lăsați amestecul să acționeze timp de 15 minute. Apoi clătiți din nou cu apă și iată veți scăpa de probleme.

Fructele sunt bogate în vitamine și ajută digestia/ Photo by Brenda Godinez on Unsplash

Mulți cumpără fructe și legume organice, însă un studiu recent a arătat că patru din zece firme, care aplică etichete de ECO o fac fals, întrucât produsele lor nu sunt nicidecum bio.

Pesticidele din fructe și legume crează mari probleme digestive

Așa că cel mai bine este să spălați toate fructele și toate legumele foarte bine, folosind bicarbonat de sodiu, pentru a scăpa de probleme. Pesticidele pot crea adevărate ravagii în corp. Declanșează în special probleme digestive și crează intoleranțe. Corpul percepe fructul ca o otravă și încearcă să-l elimine din corp.

În acel moment începe iadul pentru organism. Stări de greață, de leșin, agitație, vomă – tot arsenalul de probleme digestive se dezlănțuie, iar mulți nici nu-și imaginează de unde a pornit totul.

Bicarbonatul de sodiu este foarte ieftin și este considerat un adevărat praf miraculos. Aceasta are foarte multe întrebuințări într-o gospodările, de la scos pete, la curățat suprafețe, la estetică și diete. Așa că este imperios necesar să-l aveți în case.