Stațiunea din România, unde zeci de mii de turiști străini vin să curețe de tot ce e malefic! Are cel mai încărcat punct energetic din lume

25 aug. 2022
Stațiunea din România, unde zeci de mii de turiști străini vin să curețe de tot ce e malefic! Are cel mai încărcat punct energetic din lume

Există o stațiune în România care are efecte benefice pentru cei mare merg acolo, însă nu mulți oameni știu de ea. Stațiunea are cel mai încărcat punct energetic din lume.

România este o țară extrem de frumoasă, care, din păcate, nu este apreciată la adevărata ei valoare. Nu mulți știu faptul că la noi în țară există o stațiune care are cel mai încărcat punct energetic din lume. Sunt turiști care au aflat despre aceasta și care merg mai mereu acolo pentru a sta departe de cele rele și malefice.

Este vorba despre Băile Herculane, stațiunea aflată pe Valea Cernei. Stațiunea se află în orașul care poartă același nume și în care locuiesc puțin peste cinci mii de persoane.

Nu mulți știu de ea, însă aici vin și mulți turiști străini, stațiunea fiind una dintre cele mai vizitate stațiuni balneare din această parte a Europei. În același timp, este și cea mai veche stațiune balneară din România.

În stațiune au fost descoperite 16 izvoare cu apă termo-minerală

În această stațiune au fost descoperite, de-a lungul timpului, 16 izvoare cu apă termo-minerală. Aici există monumente și statui cu Esculap, Higeea și Hercules. Decizia de a le amplasa aici vine în contextul în care stațiunea este vizitată de mulți turiști.

Așadar, stațiunea Băile Herculane reprezintă un loc extrem de important pe țara noastră. Aici există cel mai încărcat punct du energie de pe tot globul, scrie SpyNews.