Surpriza anului! Alexia Eram se căsătorește! Cu cine vrea să facă pasul cel mare fiica Andreei Esca

de:
14 oct. 2021
Surpriza anului! Alexia Eram se căsătorește! Cu cine vrea să facă pasul cel mare fiica Andreei Esca
Andreea Esca și fiica ei, Alexia Eram

Surpriza anului în showbiz. Alexia Eram vrea să se căsătorească, ba chiar ia în calcul să devină și mămică în curând. Cu alte cuvinte, Andreea Esca trebuie să se pregătească deja să devină bunică.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de ceva timp. Au apărut zvonuri referitoare la o despărțire între cei doi, însă cuplul nu a confirmat și nici nu a negat asta. În schimb a venit cu declarații care au demonstrat cât de bine închegată este relația lor.

Recent, fiica Andreei Esca a mărturisit că vrea să devină mamă. S-a întâmplat la o provocarea de-a lui Țibulică. Nu știm dacă Alexia Eram doar a fost ironică sau chiar asta își dorește, cert e că răspunsul ei a fost unul cât se poate de serios.

”Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram, glumind pe acest subiect.

Mario Fresh vrea să o ceară de soție pe Alexia Eram

De copil știm, însă când ar urma o posibilă căsătorie? Mario Fresh a fost invitat și el în cadrul unui alt podcast, acolo unde a mărturisit că are planuri de viitor, printre care și nunta cu Alexia Eram.

Părinții artistului au fost o sursă de inspirație. Aceștia sunt împreună de la 18 ani, Mario Fresh mărtursind că a fost crescut în iubire și asta vrea să și ofere. Cu alte cuvinte, nu este exclus ca cei doi să se și căsătorească în curând.

Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, mărturisea Mario Fresh, acum ceva timp.