Theo Rose OUT definitiv? Lia Bugnar a semnat cu PRO TV. Pentru ce super proiect și ce decizie a luat și Anghel Damian

11 aug. 2022
Theo Rose OUT definitiv? Lia Bugnar a semnat cu PRO TV. Pentru ce super proiect și ce decizie a luat și Anghel Damian

Se complică mult telenovela momentului, care-i are ca protagoniști pe Theo Rose, Anghel Damian și Lia Bugnar. Și dacă artista era un nume extrem de cunoscut deja, pe toate sectoarele de public, ceilalți doi au câștigat multă notorietate în ultimele zile. Oamenii au fost curioși să afle ce se întâmplă în viețile celor doi.

Lia Bugnar are 53 de ani și este foarte cunoscută în zona culturală. Actriță de teatru în special, scriitoare și scenaristă de renume, ea l-a sprijinit mult pe Anghel Damian în cariera lui. Cei doi au format un cuplu timp de opt ani de zile și nimeni nu se aștepta ca tânărul în vârstă de 31 de ani să o părăsească pentru o femeie care este fix opusul fostei.

Interesant este că Lia Bugnar a semnat cu PRO TV și contribuie la scenariul noului serial de la PRO TV, CLANUL. Ea a avut un mare aport și la VLAD, însă nu oficial. Sursele VoxBiz.ro au dezvăluit că deși teoretic Anghel Damian a fost cel care a scris povestea, fără iubita lui de atunci, nu ar fi putut să o scoată la capăt.

Anghel Damian, între Theo Rose și Lia Bugnar

Acum cei de la PRO TV i-au acordat încredere maximă și l-au lăsat să fie și regizor pentru noul proiect. Se pare că asta i-a dat aripi și a dorit să-și arate independența. Așa a ajuns să se îndrăgostească de Theo Rose. Doar că mulți nu cred că poveste va dura, mai ales că Lia Bugnar va fi prezentă și ea în același proiect, iar Anghel Damian ar putea să revină în brațele ei imediat ce va da de greu.

Deocamdată, el se afișează tot mai des cu Theo Rose și pare să se bucure de celebritatea care a venit peste el subit. De cealaltă parte, fosta iubită spune că nu vrea să fie implicată în povești de cancan. Doar că publicul este foarte interesat de ea, așa că în prezent este principalul subiect al zilei.