Top zodii care suferă cel mai mult din dragoste. Își găsesc greu cuplu. Mariana Cojocaru, previziuni complete

23 sept. 2022
Top zodii care suferă cel mai mult din dragoste. Își găsesc greu cuplu. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Horoscop Mariana Cojocaru. Există zodii cu o predispoziție uriașă să facă bani, la fel cum există zodii care parcă oricât de mult ar greși, ajung să aterizeze tot în picioare. Astăzi însă vorbim de zodiile care sunt parcă urmărite de ghinion în dragoste, și orice ar face, ajung să sufere din cauza celui/celei iubit/iubite.

Mariana Cojocaru este unul dintre cei mai populari astrologi din România la ora actuală, iar previziunile ei sunt urmărite de milioane de români în fiecare săptămână. Într-una dintre intervențiile ei televizate, aceasta a povestit cât de mult a suferit ea din dragoste, ce viață de coșmar a avut alături de bărbatul pe care credea că-l iubește și a explicat și care sunt zodiile care sunt predispuse să sufere cel mai mult din dragoste.

Horoscop Mariana Cojocaru – zodiile care suferă cel mai mult din dragoste

Rac

Acești nativi foarte sensibili își doresc mult să aibă pe cineva alături, astfel încât, atunci când acest lucru se întâmplă, uită de ei înșiși și pun fericirea partenerului pe primul loc, chiar dacă acesta nu este cel mai potrivit.

Fiind excesivi de precauți și nesiguri, nativii Rac se lasă adesea conduși, însă totul are o limită, chiar și pentru ei. Când li se umple paharul, vor alege să plece și să nu se mai uite în urmă.

Berbec

Singurul motiv pentru care Berbecul se află în acest top este tocmai încăpățânarea lui excesivă. Chiar dacă a greșit și relația se strică din cauza lui, acesta nu-și va cere scuze și nu va accepta că este vina lui, preferând să sufere în tăcere până când paretnerul său îl va ierta.

Balanţă

La fel ca nativii Rac, și Balanțele sunt firi sensibile, care se dedică complet în relații. Atunci când lucrurile nu ies cum ar trebui, încep să sufere, însă o fac degeaba, pentru că nu vor să spună verde în față partenerului ceea ce îi deranjează.

Peşti

Mai mult ca oricare altă zodie, Peștii sunt cei care iubesc fără margini și fără a-și pune centura de siguranță. Pentru ei, orice relație este deosebită și își pun toate speranțele în ea. Tocmai de aceea, pentru ei, iubirea este în același timp cel mai frumos sentiment dar și un blestem din cauza căruia suferă extrem de mult.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpionului sunt firi pasionale și energice, dedicate 100% atunci când își întâlnesc sufletul pereche. Preferă stabilitatea, așa că în momentul în care ajung să se lovească de ceva la care nu se așteptau, suferă o reală decepție, în unele cazuri aceasta transformându-se din păcate chiar și în depresie.